Facebook Pixel «Έκρηξη» Ζντοβς για παίκτες της ΑΕΚ!
| 2016-01-03 22:30:00

«Έκρηξη» Ζντοβς για παίκτες της ΑΕΚ!

«Έκρηξη» Ζντοβς για παίκτες της ΑΕΚ!

«Κάποιοι δεν μπορούν να...»

Ο Γιούρι Ζντοβτς αναφέρθηκε στην ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως δεν εμπιστεύτηκε όσους δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν σε αυτό το επίπεδο και πως δεν θα βιαστεί για προσθήκη.

Ο Σλοβένος προπονητής ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Σάσα και τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατάμε τον αντίπαλο κάτω από τους 70 πόντους για να νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είχε προετοιμαστεί πολύ καλά και στο δεύτερο ημίχρονο μάς έβγαλαν έξω από το σύστημά μας. Στο τέλος, νίκησαν, γιατί έχουν μεγαλύτερο ρόστερ και έπαιξαν έξυπνα, ενώ έβαλαν και κάποια δύσκολα σουτ. Δεν εμπιστεύτηκα όλους τους παίκτες, γιατί κάποιοι πιστεύω πως δεν μπορούσαν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».
 

Σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενη κούραση του Κούπερ και το πόσο αυτή επηρέασε: «Σωστά. Δεν έχουμε πολλούς δημιουργούς, δεν είναι μυστικό. Είχαμε προβλήματα στο zone press. Εκανε κάποια λάθη ο Κούπερ, αλλά και ο Κατσίβελης είχε πρόβλημα με τα φάουλ».

Σχετικά με το πού χρειάζεται η ομάδα του ενίσχυση: «Εχουμε χώρο για δύο ακόμη ξένους, αλλά δεν βιαζόμαστε. Αυτά τα παιχνίδια μάς δείχνουν τα προβλήματά μας και στο τέλος θα γνωρίζουμε τί πρέπει να κάνουμε».

Από πλευράς παικτών, ο Ντι Τζέι Κούπερ δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά για 35 λεπτά, αλλά στα κρίσιμα σημεία βρήκαν κάποια πολύ σημαντικά σουτ που τους έδωσαν τη νίκη».

Νωρίτερα, ο Γιούρι Ζντοβτς είχε πει στον ΟΤΕ TV: «Ο Παναθηναϊκός έπαιζε όλο και πιο δυνατά. Εχει μεγάλο ρόστερ, είναι πολύ έμπειρη κι έξυπνη ομάδα. Είχε πιο έτοιμους και ξεκούραστους παίκτες. Το δικό μας ρόστερ ίσως να είναι τόσο βαθύ. Ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για τους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός τιμώρησε κάθε λάθος, αλλά είμαστε για να διεκδικούμε τη νίκη. Η εξέλιξη του αγώνα δεν μου έδωσε το περιθώριο για να ξεκουράσω κάποιους παίκτες και στο τέλος ήμασταν κουρασμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags