Facebook Pixel Τρομερά σκηνικά στην ΑΕΚ την ώρα του αγώνα! Τελειώνει ξένος άσος...
| 2016-01-09 19:05:00

Τρομερά σκηνικά στην ΑΕΚ την ώρα του αγώνα! Τελειώνει ξένος άσος...

Τρομερά σκηνικά στην ΑΕΚ την ώρα του αγώνα! Τελειώνει ξένος άσος...

Τσακώθηκε με τον Ζντοβτς την ώρα της αναμέτρησης με τον Αρκαδικό, ο Σλοβένος τον έστειλε στα αποδυτήρια και εκείνος του αντιμίλησε!

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρκαδικό, όπου ο Γιούρι Ζντοβτς είχε ένα «χοντρό» επεισόδιο με τον DJ Κούπερ και όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα το ξεχάσουν και θα συνεχίσουν μαζί...

Όλα ξεκίνησαν στην τρίτη περίοδο, όταν ο κόουτς της Ένωσης έκανε αλλαγή τον Κούπερ και πέρασε στην θέση του τον Κατσίβελη, κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον Αμερικανό, κάτι που έδειξε με τις γκριμάτσες του. Για λίγα λεπτά «αρπάχτηκε» με τον προπονητή του, κάτι που είχε συνέπεια να δεχθούν τεχνική ποινή!!

Ο Ζντοβτς τον άφησε στον πάγκο και λίγο μετά, στο 14ο λεπτό, τον πέρασε ξανά στο παρκέ, όμως τον έβγαλε αμέσως, κίνηση που... τρέλανε τον Κούπερ. Ο άσος της ΑΕΚ πηγαίνοντας προς τον πάγκο άρχισε να φωνάζει και τότε ο Σλοβένος τεχνικός τον έστειλε αμέσως στα αποδυτήρια!!

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα...
 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κακέτσης για Ψωμιάδη και το στεφάνι του Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags