Facebook Pixel "Τέτοια άμυνα έχω να δω από Παναθηναϊκό του Ζοτς"
| 2016-01-09 22:42:00

"Τέτοια άμυνα έχω να δω από Παναθηναϊκό του Ζοτς"

"Τέτοια άμυνα έχω να δω από Παναθηναϊκό του Ζοτς"

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αποθεώνει τον Ολυμπιακό για τις εμφανίσεις του!

Ο λόγος για τον Χάρη Γιαννόπουλο των Cretan Kings Ρεθύμνου που στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έγραψε μεταξύ άλλων οτι "φετινός Ολυμπιακός με όλους τους τραυματισμούς και τις ατυχίες παραμένει ένα επίπεδο πάνω από όλους μέχρι στιγμής"!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Και στο τέλος Ολυμπιακός...

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην Ευρώπη. Ο φετινός Ολυμπιακός με όλους τους τραυματισμούς και τις ατυχίες παραμένει ένα επίπεδο πάνω από όλους μέχρι στιγμής. Η άμυνα του είναι η καλύτερη που έχω δει φέτος, δεν ξέρω αν κι οι αριθμοί το υποστηρίζουν, αλλά τέτοια άμυνα στο πικ εν ρολ, με «hedge out» μέχρι το κέντρο και οι βοήθειες στις περισσότερες περιπτώσεις σωστές και γρήγορες, έχω να δω από Παναθηναϊκό του Ζοτς.

Η ομάδα μας από την άλλη θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στην επίθεση, με ομαδικό παιχνίδι για να μπορέσει να «σπάσει» αυτή την άμυνα (διόλου εύκολο). Βέβαια η κυκλοφορία της μπάλας δεν πρόκειται να είναι εύκολη. Στην δική μας άμυνα θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε ένα τέλειο 40λεπτο για να ελπίσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, με τελευταίο τρανό παράδειγμα την Κηφισιά κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Ένα τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε είναι το γεμάτο γήπεδο που δυστυχώς δεν έχουμε την ευχαρίστηση να γευτούμε πολύ φέτος. Ελπίζω βέβαια αυτό να αλλάξει στον δεύτερο γύρο και με την δική μας βοήθεια, καθώς είμαι σίγουρος πως ο β’ γύρος θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το δικό μας πρώτο μισό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags