Facebook Pixel Αρνούνται το... post Μπλάζιτς και Λαμποράλ
Μπάσκετ
| 2016-01-15 17:12:00

Αρνούνται το... post Μπλάζιτς και Λαμποράλ

Αρνούνται το... post Μπλάζιτς και Λαμποράλ

Με αφορμή ένα υβριστικό πανό που αναρτήθηκε χθες στο ΟΑΚΑ κατά του Γιάκα Μπλάζιτς, η Λαμποράλ Κούτσα και ο παίκτης ξεκαθαρίζουν ότι δεν καταφέρθηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού μέσω social media.

Το εν λόγω πανό, έκανε την εμφάνισή του στο χθεσινό ματς των «πράσινων» με τον Ερυθρό Αστέρα, σε απάντηση προσβλητικών σχολίων που φέρεται να είχε κάνει ο πρώην παίκτης της σερβικής ομάδας (και νυν της ισπανικής), εναντίον του Παναθηναϊκού στο Facebook.

Τόσο η Λαμποράλ Κούτσα όμως, όσο και ο ίδιος ο Μπλάζιτς, καταγγέλλουν ότι η ανάρτηση έγινε σε ψεύτικο προφίλ του παίκτη στο Facebook, τονίζοντας ότι προφανώς υπήρξε παρεξήγηση και πως κανείς στο «στρατόπεδο» της Λαμποράλ δεν καταφέρθηκε εναντίον του Παναθηναϊκού και των φιλάθλων του. Οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας, θέλησαν να ξεκαθαρίσουν με αυτό τον τρόπο το ζήτημα, προκειμένου να μην υπάρξουν αναίτια προβλήματα σε επίσκεψή τους στο μέλλον στο ΟΑΚΑ.

Για το ζήτημα αναμένεται να τοποθετηθεί και η Euroleague μέσω του δικτύου της και των social media.

Nα σημειωθεί ότι το εν λόγω φαινόμενο δεν περιορίζεται στον Μπλάζιτς, καθώς μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα εμφανίστηκαν προσβλητικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό και από -προφανώς ψεύτικο - προφίλ στο Facebook του επίσης πρώην παίκτη του Ερ. Αστέρα Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags