Facebook Pixel Έσκασε η "βόμβα" στο μπάσκετ! Και το όνομα αυτού...
| 2016-01-29 14:15:00

Έσκασε η "βόμβα" στο μπάσκετ! Και το όνομα αυτού...

Έσκασε η "βόμβα" στο μπάσκετ! Και το όνομα αυτού...

Πλήρης επιβεβαιώση του χθεσινού ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ρεπορτάζ της στήλης "Pick n' Scroll" για τον πρόεδρο κορυφαίoυ συλλόγου που κατηγoρείται για κακούργημα. Διαβάστε ποιος είναι!

Την πιο δύσκολη φάση της ζωής του περνά ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Από χθες η πάντα έγκυρη στήλη του SportDog στο Twitter, "Pick n' Scroll", αποκάλυψε πως θα σκάσει βόμβα μεγατόνων κι αυτό συνέβη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παραπέμφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για απάτη και απόπειρα απάτης σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο Πρέλεβιτς χρωστούσε ένα ποσό που υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ σε προμηθευτή του γνωστού καφέ - μπαρ "Ολύμπιον", στο οποίο ήταν μέτοχος. Πρότεινε στον οφειλέτη να μπει συνέταιρος στην επιχείρηση, ώστε να καλυφθεί με αυτόν τον τρόπο η οφειλή, κάτι που έγινε και μάλιστα πήρε κι επιπλέον χρήματα, προκειμένου να προβεί σε ανακαίνιση του χώρου.

Όπως υποστηρίζει ο μηνυτής, η ανακαίνιση δεν έγινε ποτέ, με τα χρήματά του πληρώθηκαν υποχρεώσεις προς άλλους, ενώ στη συνέχεια φέρεται να ζήτησε ο Μπάνε άλλες 60.000 ευρώ, τα οποία αρνήθηκε να δώσει ο προμηθευτής.

Πηγές από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν πως η οικονομική "μαύρη τρύπα" εκείνης της ιστορίας δεν σταματά στα 200.000 ευρώ, αλλά περιλαμβάνει κι άλλες οφειλές προς το δημόσιο, κάτι που όμως μένει να αποδειχθεί από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο Πρέλεβιτς, από τη στιγμή που παραπέμπεται για κακούργημα, είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί του προεδρικού θώκου, καθώς αυτό ορίζει η νομολογία του αθλητισμού. Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση -ευχόμαστε να πάνε όλα καλά- δεν μπορεί να ασχολείται ενεργά με τον ΠΑΟΚ, όπως δεν μπορεί να κατέχει αθλητικά αξιώματα (π.χ. να είναι μέλος του ΕΣΑΚΕ).

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags