Facebook Pixel Φοβερό αυτό που είπε ο Χέινς για Διαμαντίδη!
| 2016-02-02 11:36:00

Φοβερό αυτό που είπε ο Χέινς για Διαμαντίδη!

Φοβερό αυτό που είπε ο Χέινς για Διαμαντίδη!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μιλάει για τη νέα του ομάδα και πετάει επική ατάκα για Διαμαντίδη.

Αναλυτικά, ο Μαρκίζ Χέινς μίλησε στην "Πράσινη" για:

-τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να με θέλει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος. Είμαι πολύ χαρούμενος και πραγματικά πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω αρκετά. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και είμαι έτοιμος γι’ αυτή. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω και να κάνω πιο εύκολα κάποια πράγματα για την ομάδα. Θέλω να βελτιώνομαι και να αποδείξω στον κόσμο ότι ανήκω μεταξύ των μεγαλύτερων παικτών της Ευρώπης».

-το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Μπορώ να παίξω δυνατά και στις δύο μεριές του παρκέ. Επιθετικά μπορώ να παίξω πικ εν ρολ, να δημιουργήσω για τον εαυτό μου και να σκοράρω, αλλά και να δημιουργήσω για τους άλλους. Ο Παναθηναϊκός έχει κάποια γκαρντ που κουβαλούν όλο το βάρος της επίθεσης, συνεπώς μπορώ να βγάλω αρκετή πίεση από πάνω τους. Σημασία έχει να προσαρμοστώ γρήγορα για να βοηθήσω σε επίθεση και άμυνα».

-τη δύσκολη προσπάθεια στο Top 16: «Η δουλειά θα γίνει. Το Top 16 έχει δύο μέρη, μπορεί στο πρώτο να μην τα έχει πάει τόσο καλά η ομάδα, αλλά στον δεύτερο γύρο με τη δική μου βοήθεια θα πάμε καλύτερα. Νομίζω πως η πρόκριση είναι μια δουλειά που εύκολα μπορεί να γίνει».

-το μεγάλο στόχο του τριπλ κράουν: «Πιστεύω πως μπορούμε να τα πάρουμε όλα. Είναι ρεαλιστικοί οι στόχοι. Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω στο Top 16 και στο πρωτάθλημα η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί».

-τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και υπάρχει πολλή ενέργεια. Ο συμπαίκτης μου στη Σάσαρι, Μπρεντ Πέτγουεϊ, μου έχει μιλήσει για το πώς είναι να παίζεις εκεί και πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί. Δώστε μου ενέργεια και θα σας την ανταποδώσω».

-τη συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση για το πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είναι ένας απίστευτος πρώην παίκτης και σαν γκαρντ μπορεί να με βοηθήσει να γίνω καλύτερος».

-τη συνεργασία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Θα είναι εκπληκτικό, δεν έχω παίξει ποτέ με μύθους σαν αυτόν. Έχει πολλά να μου προσφέρει στο χρόνο που θα είμαι δίπλα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags