Facebook Pixel "Ευτυχώς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε ακόμη έναν παίκτη"
| 2016-02-05 00:22:00

"Ευτυχώς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε ακόμη έναν παίκτη"

"Ευτυχώς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε ακόμη έναν παίκτη"

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός στο Ζάγκρεμπ, όπου ισοπέδωσε την Τσεντεβίτα και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος, όπως ήταν φυσικό, από την εικόνα της ομάδας του αλλά στάθηκε στα πολλά και αβίαστα λάθη των παικτών του.

“Ήταν μια σημαντική νίκη. Αν θυμάται κανείς τι είπα μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα είναι ότι τώρα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία μακριά από το ΟΑΚΑ. Αυτό κάναμε. Μπήκαμε στο παιχνίδι με μεγάλη επιθυμία για να κερδίσουμε” επεσήμανε αρχικά ο “Σάλε”, για να προσθέσει πως:

“Το δείξαμε στο παρκέ από το πρώτο λεπτό. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα πολλά λάθη, τα οποία ήταν αβίαστα. Αυτό πρέπει να το σκεφτούμε και να το βγάλουμε από το παιχνίδι μας. Ίσως είναι λόγω της έλλειψης ενέργειας γιατί έχουμε μικρό ροτέισον. Ευτυχώς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε ακόμη έναν παίκτη στην περιφέρεια για να μας βοηθήσει”.

Ο κορυφαίος του αγώνα, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, κινήθηκε στο ίδιο “μήκος κύματος” με τον προπονητή του: “Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η νίκη, αλλά εξίσου σημαντικός είναι και ο τρόπος που αυτή ήρθε και δη με την άμυνα. Τις τελευταίες εβδομάδες ήμασταν σε μία μικρή κρίση, αλλά μείναμε μαζί και αυτή τη φορά δείξαμε πως πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Ήταν εκπληκτικό που από τη μία πετύχαμε τόσους πόντους σε εκτός έδρας ματς και από την άλλη κρατήσαμε στους 60 πόντους τον γηπεδούχο”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags