Facebook Pixel Η παντοτινή “τρέλα” του “Νόλε” (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-12 17:24:00

Η παντοτινή “τρέλα” του “Νόλε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παντοτινή “τρέλα” του “Νόλε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει σαρώσει τα Grand Slam τα τελευταία χρόνια, σκαρφαλώνοντας στην κορυφαία θέση των τενιστών παγκοσμίως, αλλά ποτέ δεν ξεχνά τη μεγάλη του αγάπη. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Ερυθρό Αστέρα!

Ο Σέρβος τενίστας παρακολουθεί, όποτε δύναται, παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας σε όλα τα αθλήματα. Έτσι και χθες, βρέθηκε στη Κόμπανκ Αρένα προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Τσεντεβίτα, για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Μόλις έγινε αντιληπτός (κατά την είσοδο του στο παρκέ) οι οπαδοί της ομάδας τον αποθέωσαν, ενώ στη συνέχεια απέδειξε πως είναι ένας από αυτούς. Παρέα με τους φίλους του, που παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα, τραγουδούσε και χόρευε ρυθμικά σε όλα τα συνθήματα, βγάζοντας και αρκετές σέλφις, όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν. Στο γήπεδο βρέθηκε κι ένας γνωστός στο ελληνικό κοινό, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο Μάρκο Πάντελιτς!

Ανεξαρτήτου αθλήματος, όλοι οι κορυφαίοι αθλητές στηρίζουν πάντα τις ομάδες τους και βγάζουν την “τρέλα” του οπαδού ανεξαρτήτου αθλήματος. Όλα, φυσικά, σε λογικά πλαίσια.

Πηγή: ebasket.gr

 

 

Kada Novak zavija ceo sever navija Novak Djokovic (11.02.2016) Δημοσιεύτηκε από Balkanski navijaci στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags