Facebook Pixel Αποκάλυψη: Τι απίστευτο είπε ο Κόμπι στον Γιάννη!
Μπάσκετ
NBA
| 2016-02-23 11:08:00

Αποκάλυψη: Τι απίστευτο είπε ο Κόμπι στον Γιάννη!

Αποκάλυψη: Τι απίστευτο είπε ο Κόμπι στον Γιάννη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ εναντίον των Λέικερς και φυσικά αποθεώθηκε από τον τεράστιο Κόμπι Μπράιαντ. Τι του είπε, όμως, μετά το ματς ο "Black Mamba";

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους Μπακς και τους Λέικερς που βρήκε νικητές τους πρώτους με 108-101, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφυγε για τα αποδυτήρια για να δει από κοντά τον Κόμπι, ο οποίος του είπε τα εξής απίστευτα, όπως τα αποκάλυψε μιλώντας στο NBA GREECE:

Kobe χθες μου μίλησες για τον Γιάννη και σήμερα το πρωί του μιλούσαμε και μας είπε ότι δεν ήταν σίγουρος πως γνώριζες ποιος είναι. Τώρα ήσουν στα αποδυτήρια μαζί του και με την οικογένειά του. Τι συμβουλή του έδωσες;

Του μίλησα για αρκετή ώρα. Ημουν εκεί με τον Jason (Kidd) και συζητάγαμε. Ο Jason έλεγε πως το σπουδαιότερο πράγμα για τον Γιάννη είναι να αποφασίσει ποιος θέλει να γίνει. Αν θέλει ή όχι να γίνει σπουδαίος παίκτης. Του είπα ότι αυτή είναι μία επιλογή που θα πρέπει να κάνει εκείνος. Αν θέλεις να γίνεις σπουδαίος παίκτης, τότε θα πρέπει να κάνεις θυσίες και θα πρέπει να το κυνηγήσεις. Εχει την προοπτική για να το κάνει. Είναι προικισμένος από τη φύση με τα εργαλεία που χρειάζονται και την εξυπνάδα. Τώρα είναι θέμα να πιστέψει στον εαυτό του και να το κυνηγήσει. Εχει το ταλέντο για να γίνει σπουδαίος παίκτης.

 

Είπε ότι τον απογοήτευσες, επειδή του αποκάλυψες ότι εσύ κάνεις χίλια σουτ την ημέρα, κι εκείνος κάνει πεντακόσια.

Του είπα, αν θέλεις να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, αυτό είναι που πρέπει να κάνεις. Πρέπει να δουλέψεις στο τζαμπ σουτ σου. Την πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα έκανα πίσω, του έδωσα χώρο. Σήμερα έκανα το ίδιο. Δεν είδα καμία βελτίωση (σ.σ στο σουτ). Τεστάρω τους πιτσιρικάδες για να δω που βρίσκονται. Οπότε το καλοκαίρι είναι η εποχή που πρέπει να κάνεις αυτό το άλμα. Τότε εγώ άρχισα να σουτάρω χίλια σουτ ημερησίως. Του είπα κυνήγα τα όνειρά σου. Δεν συμβιβάστηκα ποτέ σε αυτό. Δεν επέτρεψα ποτέ σε κανέναν να μου πει τι μπορώ να καταφέρω. Δεν άφησα κανέναν να μου πει ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το κυνήγησα. Εβαλα όλα τα αβγά μου σε ένα καλάθι. Ελπίζω ότι οι νεαροί παίκτες έχουν την ίδια πνευματική προσέγγιση. Αν θέλεις να καταφέρεις κάτι, τότε κάνε κάτι. Ελπίζω η νεότερη γενιά των παικτών να το καταλάβει αυτό. Εγώ θα είμαι εδώ για να τους βοηθήσω.

 

Mόλις ο Γιάννης βγήκε από τ’ αποδυτήρια τον έπιασε ο Jason Kidd και του είπε: «Γιάννη όλα αυτά που σου είπε ο Kobe ισχύουν. Δεν σου μίλησε, έτσι από υποχρέωση. Τα πιστεύει αυτά. Ξέρεις τι θέλω να κάνεις όταν πας σπίτι σου; Θέλω να πάρεις μία κόλλα χαρτί και να γράψεις σε αυτό όλα όσα σου είπε ο Kobe, τώρα που τα έχεις φρέσκα στο μυαλό σου. Μετά θέλω να κοιτάς αυτό το χαρτί κάθε μέρα. Η επιλογή είναι δική σου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags