Facebook Pixel Η τεράστια ενέργεια του Διαμαντίδη στην απονομή!
Ποδόσφαιρο
| 2016-03-06 20:51:00

Η τεράστια ενέργεια του Διαμαντίδη στην απονομή!

Η τεράστια ενέργεια του Διαμαντίδη στην απονομή!

Σπουδαίος Δημήτρης Διαμαντίδης την ώρα της απονομής, προχώρησε σε μια κίνηση που αποδεικνύει το ποιόν όχι μόνο του αθλητή, αλλά και του ανθρώπου.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα στο ΟΑΚΑ συντρίβοντας τον Φάρο Κερατσινίου με 101-54 και κατέκτησε το 17ο κύπελλο της ιστορίας του, σε μια χρονιά που είναι η τελευταία για τον μεγάλο αρχηγό του, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο "Μήτσος" έχει αποφασίσει να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν και ακόμα δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια που θα βιώσει ο χώρος του μπάσκετ μετά από αυτή την εξέλιξη.

Ο Διαμαντίδης απέδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο μεγάλος αθλητής και άνθρωπος είναι με μια απλή του κίνηση την ώρα της απονομής του τροπαίου.

Ο αρχηγός των Πράσινων είχε στηθεί πρώτος στην σειρά για να παραλάβει το μετάλλιο του νικητή, όμως κατέβηκε από το βάθρο και πήγε τελευταίος, αφήνοντας τους άλλους στην θέση του.

Μια κίνηση που δείχνει το ποιόν του παίκτη, ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί και συμβολική, με τον "3D" να αφήνει το "τριφύλλι" σε καλά χέρια και στους νέους παίκτες που έρχονται.

***Φοβερή φώτο για Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags