Facebook Pixel Λίγο... απογοητευμένος ο Ζντοβτς
| 2016-03-13 21:52:00

Λίγο... απογοητευμένος ο Ζντοβτς

Λίγο... απογοητευμένος ο Ζντοβτς

Ο Γιούρι Ζντοβτς ήταν στενοχωρημένος για τον τρόπο που η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να κερδίσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του κι έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται. 

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Ο Νώντας άξιζε να παίζει στο τέλος, μας βοήθησε πολύ και πίστευα πως θα ευστοχήσει. Ξέρω πως δεν θα κοιμηθεί καλά το βράδυ. Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο μας και τον πρόεδρο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς και προβλήματα με φάουλ.

Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε, γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε και τι πίστευα εξ αρχής. Όμως δεν είμαι παντελώς απογοητευμένος γιατί είδα κάποια πολύ καλά πράγματα. Συνεχίζουμε στη φιλοσοφία μας και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν είναι πια τόσο μεγάλη. Πρέπει να το πιστέψουν και οι παίκτες. Έπρεπε να νικήσουμε και τον ΠΑΟΚ, και τον Άρη και σήμερα, αλλά δεν έγινε. Κάτι μας έλειψε. Ίσως να χρειαζόμαστε και λίγη τύχη», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags