Facebook Pixel “Δεν υπάρχει σκέψη για άλλη προσθήκη”
| 2016-03-30 20:52:00

“Δεν υπάρχει σκέψη για άλλη προσθήκη”

“Δεν υπάρχει σκέψη για άλλη προσθήκη”

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Λαύριο, σε φιλικό παιχνίδι προς τιμήν των προσφύγων, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργο Νικολάου, να τονίζει στην κάμερα ΕΡΤ τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά και να ξεκαθαρίζει πως η ΑΕΚ δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους πρόσφυγες: “Το σημερινό ματς έχει ελάχιστη σημασία αγωνιστικά. Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος της προσφυγιάς. Αναδείχθηκε από πρόσφυγες. Ένας λόγος παραπάνω να αγωνιστούμε. Και στο επόμενο ματς θα έχουμε πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ. Το έχουμε στο DNA μας”.

Για τους παίκτες: “Οι παίκτες έχουν ενημερωθεί για το σκοπό του ματς. Πρέπει να είναι διπλά χαρούμενοι. Θα προτιμούσα το γήπεδο να έχει πιο πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά το Λαύριο αξίζει συγχαρητήρια. Όπως και ο κόσμος που ήρθε. Το προσφυγικό στοιχείο είναι έντονο στο Λαύριο. Μακάρι το πρόβλημα να λυθεί. Η Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί”.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών: “Για τα θέματα αυτά μίλησε ο κόουτς. Δεν υπάρχει σκέψη για κάποια άλλη προθήκη. Έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ ο Γιούρι Ζντοβτς”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags