Facebook Pixel «Μακάρι να έρθουν Ζήσης και Μπουρούσης στην ΑΕΚ»
| 2016-03-30 22:39:00

«Μακάρι να έρθουν Ζήσης και Μπουρούσης στην ΑΕΚ»

«Μακάρι να έρθουν Ζήσης και Μπουρούσης στην ΑΕΚ»

Επί δύο ώρες, ο Νώντας Παπαντωνίου, απαντούσε σήμερα (30/03) στα ερωτήματα των σπουδαστών δημοσιογραφίας και αθλητικής δημοσιογραφίας του «ΙΕΚ ΑΚΜΗ». Ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ «ανακρίθηκε» από τους αυριανούς συντάκτες και αθλητικούς συντάκτες, μιλώντας για όλα με το ίδιο πάθος που τον διακρίνει και μέσα στα παρκέ.

«Αυτή τη στιγμή, το μέλλον μου το βλέπω συνυφασμένο μόνο με την ΑΕΚ. Θέλω να βελτιωθώ ατομικά ώστε να προσφέρω στην ομάδα, με την οποία έχω δεθεί και να κατακτήσω τίτλους μαζί της», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ ερωτηθείς για το αν θα ήθελε στο μέλλον να αγωνιστεί είτε στον Ολυμπιακό, είτε στον Παναθηναϊκό, απάντησε με τρόπο κατηγορηματικό: «Δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είμαι ήδη σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Απλά, η ΑΕΚ λόγω οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων τα προηγούμενα χρόνια, έμεινε πίσω, ενώ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός προχώρησαν. Έχει όμως τώρα την ευτυχία να βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι, ο κύριος Αγγελόπουλος που εγγυάται ένα λαμπρό μέλλον για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της. Στο πιο μακρινό μέλλον, θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό. Αλλά, το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ».

Ο Νώντας Παπαντωνίου, έπλεξε το εγκώμιο των Σπανούλη και Διαμαντίδη, χαρακτηρίζοντάς τους «μπασκετικά πρότυπα», ενώ ευχήθηκε να έχει του χρόνου συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, τους Νίκο Ζήση και Γιάννη Μπουρούση. «Η ΑΕΚ χρειάζεται Έλληνες παίκτες-ηγέτες σαν τον Ζήση και τον Μπουρούση. Αυτή τη στιγμή από παίκτες-ηγέτες, έχει μόνο τον Λουκά, που είναι ο πιο σπουδαίος και ταπεινός επαγγελματίας, με τον οποίο έχω συνεργαστεί».

Από εκεί και πέρα, ο άσος της «Βασίλισσας» ρωτήθηκε για το ποιους παίκτες από όσους πέρασαν κι έφυγαν, θα ήθελε να έχει τώρα στην ομάδα, θεωρώντας οτι θα βοηθούσαν πολύ. Και απάντησε: «Σίγουρα, ο Ποπς Μονσού Μενσά και ο Καρλ Ίνγκλις ήταν καταπληκτικοί παίκτες. Και ο Κούπερ από τα παιδιά που πέρασαν φέτος από την ομάδα, είχε τα ηγετικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας πλέι μέικερ για τις κρίσιμες και τις δύσκολες στιγμές».

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags