Facebook Pixel Ανακοίνωση από ΠΑΟ - "Τρέλα" οι οπαδοί!
Μπάσκετ
| 2016-04-01 15:08:00

Ανακοίνωση από ΠΑΟ - "Τρέλα" οι οπαδοί!

Ανακοίνωση από ΠΑΟ - "Τρέλα" οι οπαδοί!

Ανακοίνωση για το σπουδαίο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα για την Ευρωλίγκα έβγαλε πριν λίγο ο Παναθηναϊκός. Για ποιο λόγο;

Η πράσινη ΚΑΕ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της ότι έγινε τελικά sold out για το βραδινό ματς με τους Κροάτες, όπου θα βραβευθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Όπως καταλαβαίνετε, το ΟΑΚΑ θα ζήσει αξέχαστες στιγμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ:

"Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδεικνύουν έμπρακτα για ακόμη μια φορά την αγάπη και την πίστη τους για την ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ τους ευχαριστεί.

Παράλληλα, εκφράζει τη βεβαιότητα πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και στο ΟΑΚΑ θα επικρατήσει μοναδική ατμόσφαιρα, σε αθλητικά πλαίσια, όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν κορυφαίο Ευρωπαϊκό σύλλογο.

Κατόπιν τούτων, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, αναφέρονται τα εξής:

-Απ’ αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εισιτήρια του αγώνα με την Τσεντεβίτα.

-Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όσους δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο της αναμέτρησης να μην προσέρχονται στο ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος γι’ αυτούς ώστε να εισέλθουν στο γήπεδο ενώ υπενθυμίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα επίσημα σημεία διάθεσης είναι οι αποκλειστικοί προμηθευτές εισιτηρίων για τους αγώνες της ομάδας. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν είναι νόμιμος ούτε κι εξασφαλίζει, επομένως, είσοδο στο γήπεδο.

-Συνιστά στους φίλους της ομάδας να προσέλθουν όσο το δυνατό πιο έγκαιρα στο ΟΑΚΑ προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός και πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι οι άνθρωποι της ασφάλειας όπως και οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσουν και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, προχωρούν μαζί".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags