Facebook Pixel Mεγάλες δηλώσεις από Μπουρούση!
| 2016-04-19 23:41:00

Mεγάλες δηλώσεις από Μπουρούση!

Mεγάλες δηλώσεις από Μπουρούση!

Ο Έλληνας άσος της Λαμποράλ μίλησε για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, τον Διαμαντίδη, τον Γιαννακόπουλο και τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Η Λαμποράλ Κούτσα επικράτησε του Παναθηναϊκού κι ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε αρχικά στο τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που τον πλησίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 Οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ στην κάμερα της Nova: «Πρώτα απ' όλα να ξεκινήσω από το χειροκρότημα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον χειροκρότησα κι εγώ. Είναι μεγάλη μου τιμή που έπαιξα στο πλάι του στην Εθνική. Έχει καταφέρει τόσα πράγματα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που ήρθε να με προστατέψει... εντάξει δύο μπουκάλια δεν ήταν τίποτα. Υπάρχει σεβασμός. Εμείς, απόψε πετύχαμε μεγάλη νίκη, βάλαμε εκπληκτικά σουτ. Πάντα παίζω για την φανέλα που φοράω, εμείς πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Είναι επιτυχία για όλη την ομάδα και τον προπονητή. Ξαναπηγαίνω στο Final 4 και με χαροποιεί πολύ αυτό και ευχαριστώ και την οικογένειά μου για τη στήριξη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags