Facebook Pixel "Αυτά είπα στον Ομπράντοβιτς"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2016-05-16 00:25:00

"Αυτά είπα στον Ομπράντοβιτς"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αυτά είπα στον Ομπράντοβιτς"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Ιτούδης ερωτήθηκε για την συνομιλία με τον Ομπράντοβιτς στο τέλος του τελικού, αλλά με έξυπνη τρίπλα απέφυγε να πει τι ειπώθηκε, λέγοντας απλά τι είπε εκείνος στον Ζοτς.

«Αν υπάρχουν θέματα... κατάρας, ξορκίστηκαν. Είχαμε ένα μείγμα παικτών με άπειρους και έμπειρους παίκτες. Η εμπειρία γράφτηκε με παίκτες όπως ο Χριάπα και ο Τεόντοσιτς στο παρκέ. Είμαι περήφανος για όλους τους παίκτες μου. Όλη η σεζόν ανήκει σε όλους. Είμαι περήφανος για το management, τον κύριο Βατούτιν και όλους. Θα φανώ υπερόπτης ίσως, αλλά δεν φοβήθηκα όταν γύρισε η Φενέρ το ματς. Μιλήσαμε, είδαμε πώς πρέπει να χτυπήσουμε. Είδα την "φωτιά". Δεν το χάναμε αυτό το τρόπαιο. Ήμουν στον πάγκο τον άλλο με τον κόουτς Ζέλικο, όταν ήμασταν στο +23 το 2009. Δεν παίζει περίεργα παιχνίδια η δουλειά;.

Είμαι πολύ περήφανος για τους συνεργάτες που έχω, για όλους. Ήμασταν πολύ ήρεμοι, βγάλαμε ηρεμία και σιγουριά. Θέλαμε να είμαστε συνέχεια στη δράση. Για μεγάλο διάστημα, πιστέψαμε και υποστηρίξαμε ο,τι κάναμε όλη τη σεζόν. Γι' αυτό πολλοί μας είχαν χρίσει φαβορί».

Για όσα είπε με τον «Ζοτς» μετά τη λήξη του αγώνα, δήλωσε: «Είπα στον Ζέλικο, από την καρδιά μου, ότι αυτό το τρόπαιο ανήκει και στον ίδιο, σε μεγάλο ποσοστό. Ξέρω ποιος είμαι, πατώ καλά στη γη και ξέρω ότι δεν θα ήμουν εδώ, χωρίς εκείνον και όσα ζήσαμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags