Facebook Pixel "Να γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό"!
| 2016-05-20 23:45:00

"Να γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό"!

"Να γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό"!

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τους Πράσινους αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Όγκνιεν Κούζμιτς.

Μιλώντας σε βοσνιακή ιστοσελίδα για όσα έζησε στο ΟΑΚΑ, ο Όγκνιεν Κούζμιτς παραδέχθηκε πως "ήταν μια καλή εμπειρία για εμένα, αν και είναι η πρώτη φορά που με διώχνει κάποια ομάδα. Οφείλω να το ξεπεράσω όμως. Θα μπορούσα να παίξω πολύ καλύτερα. Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω. Είναι κρίμα που δεν πήγαμε στο Final Four, αν και είχαμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε. Έπαιζα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, έως ότου έφεραν έναν ακόμη ξένο ψηλό (βλ. Βινς Χάντερ), οπότε... περίσσευα".

"Ίσως ένας από τους λόγους που έφυγα από την ομάδα είναι η απόλυση του "Σάλε". Τον θεωρώ εξαιρετικό προπονητή και ψυχολόγο, κάτι πολύ σημαντικό για τους περισσότερους παίκτες", για να εξηγήσει πως "βρισκόμασταν σε πίεση για να πείσουμε πως αξίζαμε να βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό, λόγω του ότι μας επέλεξε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Μείναμε ενωμένοι, εγώ ο Μίροσλαβ (Ραντούλιτσα), ο Σάσα (Πάβλοβιτς) και ο κόουτς. Είναι δεδομένο όμως πως μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα", πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τα μελλοντικά του σχέδια, τόνισε: "Θα πάω στην Αμερική, να ψάξω για ομάδα. Αν δεν τα καταφέρω, θα γυρίσω πίσω στην Ευρώπη. Προς το παρόν έχω ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, οπότε κάνω θεραπείες. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να βρω ένα καλό συμβόλαιο. Το καλοκαίρι θα πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου, δεδομένου ότι θέλω να έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής".

Τέλος, για το Προολυμπιακό Τουρνουά, είπε: "Έπαιξα σε αρκετά υψηλό επίπεδο φέτος, οπότε θέλω να παλέψω για να κερδίσω μία θέση στην εθνική ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που έκαναν καλύτερη χρονιά από εμένα, αλλά θα παλέψω για να βρίσκομαι στη δωδεκάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags