Facebook Pixel Το πρότζεκτ που νίκησε τα χρήματα...
Μπάσκετ
| 2016-06-05 12:20:00

Το πρότζεκτ που νίκησε τα χρήματα...

Το πρότζεκτ που νίκησε τα χρήματα...

Η αγωνία είχε... χτυπήσει κόκκινο χθες για τους φίλους του Αρη, που περίμεναν με αγωνία την τελική απάντηση του Δημήτρη Πρίφτη στην πρόταση της ομάδας. Κα τελικά δικαιώθηκαν για την αναμονή

Η παραμονή του 47χρονου τεχνικού ήχησε ευχάριστα στα αυτιά των περισσοτέρων -αν όχι όλων- και αποτελεί την εγγύηση για την συνέχεια του πλάνου που είναι σε εφαρμογή στον ΑΡΗ την τελευταία διετία. Εξ αρχής ήταν δεδομένο ότι τα χρήματα δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον Πρίφτη, αλλά ένα υγιές περιβάλλον στο οποίο θα μπορούσε να δουλέψει σωστά.

Ο Πρίφτης γνωρίζει ότι με την παραμονή του στον ΑΡΗ, επιλέγει να συνεχίσει σε ένα περιβάλλον όπου περιβάλλεται από απόλυτη εμπιστοσύνη και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το πρότζεκτ που ο ίδιος ξεκίνησε, για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια. Συν ότι για να πει το «ναι», λογικά πήρε και τις εγγυήσεις που ήθελε από τον Λάσκαρη για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και πείστηκε ότι θα έχει τα εργαλεία για να δημιουργήσει έναν πιο ανταγωνιστικό ΑΡΗ σε σχέση με φέτος. Αυτό είναι άλλωστε και το όραμα του μεγαλομετόχου της ομάδας, στον οποίο πιστώνεται και η παραμονή του Πρίφτη.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags