Facebook Pixel Βόμβα Άρη με παίκτη του Ολυμπιακού!
| 2016-06-06 10:32:00

Βόμβα Άρη με παίκτη του Ολυμπιακού!

Βόμβα Άρη με παίκτη του Ολυμπιακού!

Ποιον παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν βάλει στο μάτι οι "κίτρινοι";

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Αρη θα αρχίσουν να προχωρούν αφού ξεκαθαρίσουν πρώτα οι ανανεώσεις, ήδη όμως υπάρχουν κάποιες περιπώσεις παικτών στα υπόψιν.

Μία από αυτές είναι και του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο... παλιός γνώριμος του Αρη, (αγωνίστηκε στην ομάδα την σεζόν 2007-08 και την διετία 2010-12) και νυν φόργουορντ του Ολυμπιακού, βρίσκεται στην λίστα του Πρίφτη και είναι πιθανόν να απασχολήσει τους «κίτρινους» μέσα στο καλοκαίρι. Για να γίνει αυτό φυσικά, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το μέλλον του 28χρονου φόργουορντ στον Ολυμπιακό, από τον οποίο το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει.

Από το 2012 όταν και αποχώρησε από τον Αρη, ο Τσαϊρέλης έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου, αγωνιζόμενος μάλιστα και μία σεζόν (2014-15) στην Ισπανία με την φανέλα της Τενερίφης. Φέτος με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 13 αγώνες για το πρωτάθλημα και 6 για την Ευρωλίγκα, δείγμα του ότι δεν συμμετείχε τόσο ενεργά στο ροτέισον του Σφαιρόπουλου, που φαίνεται να μην τον υπολογίζει για την νέα σεζόν. Για αυτό και ο Αρης θα ασχοληθεί με την περίπωση του, μόνο εάν αποτελέσει παρελθόν για τους Πειραιώτες.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags