Facebook Pixel Έλληνας άσος συμφώνησε με ΑΕΚ και περιμένει ΠΑΟ!
| 2016-06-06 14:15:00

Έλληνας άσος συμφώνησε με ΑΕΚ και περιμένει ΠΑΟ!

Έλληνας άσος συμφώνησε με ΑΕΚ και περιμένει ΠΑΟ!

Διεθνής παίκτης φέρεται να τα ΄χει βρει με την Ένωση, αλλά περιμένει το «οκ» του Αργύρη Πεδουλάκη για να ντυθεί -ξανά- στα πράσινα! Διάβασε το τρελό παρασκήνιο στο SportDog!

Τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ, τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Αυτή τη στιγμή γίνονται διάφορες επαφές με υποψήφιους στόχους και απ΄ ότι φαίνεται τις δύο ομάδες απασχολεί ο ίδιος παίκτης. Δεν πρόκειται, ωστόσο, να υπάρξει κόντρα για το ποιος θα τον αποκτήσει, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Συγκεκριμένα, αν ο προπονητής του Παναθηναϊκού δώσει το "οκ" για την απόκτησή του, ο διεθνής άσος θα ντυθεί στα πράσινα, διαφορετικά ο παίκτης θα καταλήξει στην Ένωση, με την οποία, άλλωστε, λέγεται ότι υπάρχει προφορική συμφωνία.

Ο λόγος για τον Μάικ Μπράμος, ο οποίος θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και βλέπει με θετικό μάτι το ενδιαφέρον των δύο ομάδων, δίνοντας, πάντως, προτεραιότητα στους Πράσινους.

Αν ο τεχνικός του Τριφυλλιού τον επιλέξει για τη θέση "3", μιας και γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του από την πρώτη του θητεία στους Πράσινους, τότε όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Οπότε το σενάριο που ακούστηκε σήμερα για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον άσο του Παναθηναϊκού δεν είναι και τόσο απίθανο.

Γιατί σε περίπτωση που οι Πράσινοι αποκτήσουν τον Μάικ Μπράμος, οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να "χτυπήσουν" μετά τον Βλάντο Γιάνκοβιτς που θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι. Αν, από την άλλη, ο Αργύρης Πεδουλάκης προτιμήσει να κρατήσει τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, τότε ο Μάικ Μπράμος δε θα επιστρέψει στους Πράσινους και θα καταλήξει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην Ένωση. Αυτά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags