Facebook Pixel ΚΑΕ Άρης εναντίον Δαμιανίδη!
| 2016-06-21 18:42:00

ΚΑΕ Άρης εναντίον Δαμιανίδη!

ΚΑΕ Άρης εναντίον Δαμιανίδη!

Η δικαστική «μάχη» μεταξύ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και του Γιάννη Δαμιανίδη μαίνεται εδώ και κάποιους μήνες όταν ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ αξίωσε το ποσό των 167.000 ευρώ για οφειλές που αφορούν την καρτέλα του αλλά και μισθούς που δεν είχε εισπράξει, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του.

Η πλευρά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχε καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και σήμερα δια του νομικού της εκπροσώπου, Σπύρου Χριστοφορίδη πέρασε στην αντεπίθεση στην οποία ζητάει την συντηρητική δέσμευση της περιουσίας του Γιάννη Δαμιανίδη, να απαγορευτεί δηλαδή στον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ η οποιαδήποτε μετακίνηση ή πώληση της ακίνητης περιουσίας του μέχρι το δικαστήριο να εκδώσει την απόφασή του. Παράλληλα, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ στην αγωγή της ζητάει και το ποσό τον 50.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση από την πλευρά του Γιάννη Δαμιανίδη.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης της ΚΑΕ κατέθεσε ο Θωμάς Νικολός, ενώ αντίθετα από την αντίδικο πλευρά κατέθεσε ο αδερφός του Γιάννη Δαμιανίδη ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ δεν έχει εισοδήματα καθώς δεν εργάζεται μετά τη θητεία του στη διοίκηση των "κιτρίνων" και τον συντηρεί η γυναίκα του!

Πλέον για το ποιος έχει δίκιο θα κληθεί να αποφασίσει η δικαιοσύνη...

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags