Facebook Pixel Πώς ο Μπαρτζώκας "χαλάει" τα σχέδια του Παναθηναϊκού!
| 2016-07-12 23:10:00

Πώς ο Μπαρτζώκας "χαλάει" τα σχέδια του Παναθηναϊκού!

Πώς ο Μπαρτζώκας "χαλάει" τα σχέδια του Παναθηναϊκού!

Οι Πράσινοι προσπαθούν να συνεχίσουν με την ενίσχυση του ρόστερ τους, αλλά ίσως βρουν ένα αναπάντεχο εμπόδιο στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό από τον Έλληνα προπονητή...

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι πολύ κοντά σε ακόμα ένα μεταγραφικό "μπαμ" καθώς κυνηγά με σοβαρές πιθανότητες την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ.

Οι Πράσινοι αποτελούσαν το απόλυτο φαβορί για την υπογραφή του Ισπανού χάρη στην πολύ καλή προσφορά που του είχαν καταθέσει, ωστόσο ενδέχεται να αποκτήσουν έναν σοβαρό ανταγωνιστή εξαιτίας της Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει πολύ τον Κλαβέρ στη νέα του ομάδα και έτσι αποφάσισε να μπει "σφήνα" στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού τηλεφωνόντας στον Ισπανό φόργουορντ και ζητώντας του να μη βιαστεί να υπογράψει στο Τριφύλλι ώστε να εξετάσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Ο παίκτης δεν έχει απαντησει ακόμα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις των πρασίνων για την τελική επιλογή του διεθνούς μπασκετμπολίστα. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένας "γίγαντας" όπως η Μπαρτσελόνα αποτελεί τεράστια προοπτική για κάθε Ισπανό παίκτη, καθώς και ότι ο Μπαρτζώκας είναι ο προπονητής υπό τις οδηγίες του οποίου ο Κλαβέρ έκανε μια από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags