Facebook Pixel Πρώην ΠΑΟ-Ολυμπιακού φέρνει στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν!
| 2016-07-19 10:50:00

Πρώην ΠΑΟ-Ολυμπιακού φέρνει στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν!

Πρώην ΠΑΟ-Ολυμπιακού φέρνει στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν!

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη είναι συγκεκριμένο και, αν γίνει πραγματικότητα, οι οπαδοί του Δικέφαλου θα λατρέψουν τον Ιβάν Σαββίδη!

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τύχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, έχει αποδείξει ότι βλέπει τον Δικέφαλο ως μία οικογένεια.

Ως ένα ενιαίο σύνολο δηλαδή, όπως ακριβώς το βλέπουν και οι οπαδοί της ομάδας.

Για αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει το "παρών" σε αγώνες άλλων τμημάτων του συλλόγου, ενώ είναι γνωστό ότι έχει βοηθήσει και οικονομικά αυτά τα τμήματα.

Με το μπάσκετ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα, καθώς όπως γράφουν στη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη!

Ο 34χρονος άσος, με θητεία σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (αλλά και στις ΗΠΑ), μπορεί να δώσει στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στοιχεία που της λείπουν και τη νέα σεζόν να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή.

Πού κολλάει ο Σαββίδης σε αυτή την υπόθεση; Επειδή ως γνωστός τα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, το σενάριο από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι μπορεί ο Ιβάν να βάλει ένα (οικονομικό) χεράκι, για να υπογράψει στον Δικέφαλο ο 34χρονος άσος!

Είναι μετά να μην τον έχουν στα ώπα - ώπα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όταν βλέπουν ότι εκτός της ΠΑΕ βοηθάει και άλλα τμήματα του συλλόγου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags