Facebook Pixel Ο… αποτυχημένος του ΠΑΟ θα πήγαινε ΝΒΑ!
| 2016-07-23 18:38:00

Ο… αποτυχημένος του ΠΑΟ θα πήγαινε ΝΒΑ!

Ο… αποτυχημένος του ΠΑΟ θα πήγαινε ΝΒΑ!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζουν που έλυσε το συμβόλαιο του και έφυγε από την ομάδα, όμως εάν ήθελε, θα ήταν τώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού…

Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος δήλωσε ότι μετά τον Παναθηναϊκό, βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ αλλά προτίμησε την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο, λόγω των… λεπτών συμμετοχής του.

Ο Σέρβος σέντερ δεν θέλησε να κάνει και φέτος το υπερατλαντικό ταξίδι, για να αγωνιστεί ξανά στο «μαγικό κόσμο», παρά προτίμησε την πρόταση της ιταλικής ομάδας στην οποία θα έχει χρόνο και ρόλο, όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα novosti.rs: «Είχα πρόταση να πάω στο NBA, ως τρίτος σέντερ, αλλά δεν θα είχα πολλά λεπτά συμμετοχής κι έτσι αποφάσισα να πάω στην Αρμάνι Μιλάνο, όπου εκεί σίγουρα θα παίζω πολύ περισσότερο και θα έχω καλύτερο ρόλο».

Ρωτήθηκε και για το νέο προπονητή του, Γιασμίν Ρέπεσα, κι απάντησε: «Από τότε που έμεινα ελεύθερος, τόσο η Αρμάνι Μιλάνο όσο και ο κόουτς Ρέπεσα έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Πήγα σε μια ομάδα με πλούσια παράδοση, με τα περισσότερα τρόπαια στην Ιταλία, που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και την Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags