Facebook Pixel Σενγκέλια τέλος, πάει γι' άλλα ο Παναθηναϊκός!
| 2016-07-26 19:10:00

Σενγκέλια τέλος, πάει γι' άλλα ο Παναθηναϊκός!

Σενγκέλια τέλος, πάει γι' άλλα ο Παναθηναϊκός!

Aνατροπή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού. Γιατί χάνεται οριστικά ο Γεωργιανός, αν και είχε συμφωνήσει και ο Έλληνας που έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Ρεπορτάζ του Γ. Κογκαλίδη

Καμία από τις φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού δεν ήταν εύκολη. Κι αυτό δεν είναι παράλογο, καθώς οι "πράσινοι" κυνήγησαν παίκτες από το πάνω ράφι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτή του Τόρνικε Σενγκέλια, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί, καθώς ο Κερεχέτα δεν έπεσε στην… παγίδα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Γεωργιανός ήθελε να φύγει και τα είχε βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν, όμως, δεδομένο ότι οι "πράσινοι" δεν θα έμπαιναν σε διαπραγμάτευση με τον ιδιοκτήτη της Λαμποράλ Κούτσα. Είχαν έναν κρυφό άσο στα χέρια τους, τον οποίο (ακόμα και σήμερα) δεσμευόμαστε να μην αποκαλύψουμε. Κομβικό σημείο ήταν να μην κυκλοφορήσει το όνομά του…

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το "φλερτ", ο Κερεχέτα αντέδρασε άμεσα και σήμερα έκλεισε την… τρύπα, από την οποία θα μπορούσε να φύγει ο Σενγκέλια. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πια το… κρυφό χαρτί, αν ο Παναθηναϊκός θελήσει, πρέπει να διαπραγματευτεί με τον "ισχυρό άνδρα" της Λαμποράλ, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί, γιατί θα εκτοξεύσει το κόστος της μεταγραφής.

Ήδη οι "πράσινοι" ψάχνουν άλλες εναλλακτικές λύσεις, ενώ επανέρχεται στη σκέψη τους και η απόκτηση του Πατ Καλάθη (όχι βέβαια για αντί-Σενγκέλια), αλλά για να υπάρχουν παίκτες, καθώς η φετινή Ευρωλίγκα είναι ιδιαιτέρως απαιτητική.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags