Facebook Pixel "Σκάει" θέμα με Λουκά και μεγάλη ελληνική ομάδα;
| 2016-08-24 18:25:00

"Σκάει" θέμα με Λουκά και μεγάλη ελληνική ομάδα;

"Σκάει" θέμα με Λουκά και μεγάλη ελληνική ομάδα;

Η είδηση της αποχώρησης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από την ΑΕΚ έπεσε ως "κεραυνός εν αιθρία" στους φίλους της ομάδας και ήδη υπάρχουν πολλά ερωτηματικά πίσω από αυτή την κίνηση. Ποια η σύνδεση του Έλληνα σέντερ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!
 

Κανείς δεν περίμενε ότι ο καλύτερος παίκτης των Κιτρινόμαυρων την σεζόν που μας πέρασε θα έφευγε από την ομάδα, καθώς στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η "Ένωση" την φετινή χρονιά, έχοντας προχωρήσει σε αρκετές και σημαντικές μεταγραφές το καλοκαίρι που διανύουμε.

Οι λόγοι του "διαζυγίου" δεν είναι ακόμα γνωστοί, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτό έγινε κοινή συναινέσει και δεν έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους, τουλάχιστον όπως προκύπτει με τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Το θέμα είναι ότι κάτι άλλο "παίζει" ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μαυροκεφαλίδη ή μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη πρόταση από μεγάλη ομάδα, που να εξετάζει ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ.

Πάντως, με το που έγινε γνωστή η αποχώρησή του από την "Ένωση" ακούστηκαν πολλά για ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάτι που δεν είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Κι αυτό γιατί και οι Ισραηλινοί ψάχνουν ακόμα μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα ψηλού, που αυτός μπορεί να είναι είτε ο Οκάρο Ουάιτ, είτε ο Μαυροκεφαλίδης, είτε κάποιος άλλος.

Το βέβαιο είναι ότι ο Μαυροκεφαλίδης γνωρίζει καλά τους Πράσινους από την προηγούμενη θητεία του, τον γνωρίζει πολύ καλά ο Αργύρης Πεδουλάκης και φυσικά δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής αν καταλήξει στο "τριφύλλι".

Δεν αποκλείεται, όμως, να απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, αφού και οι Ερυθρόλευκοι θα ήθελαν έναν παίκτη στην φροντ λάιν, παρά τις δηλώσεις ότι δεν θα αποκτηθεί κάποιος άλλος για τη θέση "4", στην οποία μπορεί να παίξει ο Έλληνας άσος.

Η αποχώρηση του Μαυροκεφαλίδη από την ΑΕΚ σε αυτό το χρονικό σημείο μόνο τυχαία δεν είναι και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να "σκάσει" πρόταση από μεγάλλη ελληνική ομάδα (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό), που θα δικαιολογεί απόλυτα το ξαφνικό του "διαζυγίου" με την ΑΕΚ.

Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ κι ένα ποδοσφαιρικό: Κετσπάγια σε Τίγρη: "Αυτόν θέλω από Παναθηναϊκό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags