Facebook Pixel Ο Ναβάρο υποκλίνεται στον Διαμαντίδη! ((ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2016-08-31 22:01:00

Ο Ναβάρο υποκλίνεται στον Διαμαντίδη! ((ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ναβάρο υποκλίνεται στον Διαμαντίδη! ((ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη, μιας και θα συμμετέχει με την Μπαρτσελόνα στο τουρνουά “Diamonds Are Forever“, το οποίο θα λάβει χώρα στο “Νίκος Γκάλης” το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Ο αρχηγός των Καταλανών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για τον “3D”, χαρακτηρίζοντας τον πολύ ταλαντούχο κι εξαιρετικό ηγέτη, αλλά κι ως έναν από τους πιο έξυπνους πλέι μέικερ που γνωρίζει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χουάν Κάρλος Ναβάρο:

-Ποιος είναι ο βασικός λόγος που η ομάδα σας αποδέχθηκε την πρόσκληση του Παναθηναϊκού Superfoods για τη συμμετοχή της στο τουρνουά “Diamonds Are Forever”;
“Προφανώς για εμάς αποτελεί μεγάλη τιμή η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά. Ο Δημήτρης ήταν ένας από τους σπουδαιότερους και του αξίζει απόλυτα το συγκεκριμένο τουρνουά”.

-Μπορείτε με τρεις λέξεις να χαρακτηρίσετε τον Δημήτρη Διαμαντίδη;
“Για μένα ήταν από τους πιο έξυπνους πλέι μέικερ που γνωρίζω, πολύ ταλαντούχος και ένας εξαιρετικός ηγέτης για τον Παναθηναϊκό Superfoods”.

-Θυμάστε κάποια χαρακτηριστική στιγμή από την καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη και τις μεταξύ σας αναμετρήσεις;
“Δυστυχώς, θυμάμαι όταν έβαλε ένα καταπληκτικό σουτ τριών πόντων στο Παλάου εναντίον μας σε έναν προημιτελικό της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2012/13”.

-Πόσο δύσκολο θα είναι για τον Παναθηναϊκό Superfoods και συνολικότερα για το ελληνικό μπάσκετ να βρει έναν καινούριο Δημήτρη Διαμαντίδη;
“Είναι δύσκολο να το πω αυτό. Ίσως κανένας να μην μπορεί να κάνει τα ίδια ποτέ. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως το ελληνικό μπάσκετ διαθέτει πολύ ταλέντο γενικά. Ποιος ξέρει;”.

-Ποιος είναι ο στόχος της Μπαρτσελόνα Lassa την καινούρια σεζόν;
“Έχουμε πολλές αλλαγές, όπως ξέρετε. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς καθώς κάθε σεζόν ένας ή δύο παίκτες θέλουν να πάνε στο ΝΒΑ. Όπως και να έχει δεν είναι εύκολο να φτιάχνουμε μια νέα ομάδα χρόνο με το χρόνο. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα μας ομάδα και τον καινούριο μας προπονητή. Πιστεύω πως είναι ένας εξαιρετικός κόουτς όπως έδειξε με την προηγούμενη ομάδα του την περσινή σεζόν στην Ευρώπη”.

-Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα σας να συμμετάσχετε σε ένα τόσο ανταγωνιστικό τουρνουά, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ;
“Όλοι γνωρίζουν πως αυτό το τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες προετοιμασίας, αλλά ξέρουμε επίσης ότι θα αντιμετωπίσουμε σπουδαίους αντιπάλους στο παρκέ. Τις επόμενες εβδομάδες θα συμμετάσχουμε ισπανικό Super Cup. Για εμάς αυτό το τουρνουά θα είναι ένα καλό τεστ”.

-Ποια είναι η άποψή σας για τον Παναθηναϊκό Superfoods της νέας αγωνιστικής περιόδου;
“Έφτιαξαν μια πολύ καλή ομάδα. Κατά την άποψή μου ο Μπουρούσης είναι ένας εξαιρετικός σέντερ και παράλληλα ηγέτης, όπως έδειξε την περσινή σεζόν στη Βασκονία. Οι υπόλοιποι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι εξίσου καλοί, όπως ο Μάικ Τζέιμς και ο Κέι Σι Ρίβερς. Πιστεύω πως θα είναι μια καλή ομάδα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags