Facebook Pixel Ποιος Ολυμπιακός; Να γιατί έφυγε ο Πεδουλάκης!
| 2016-10-18 18:20:00

Ποιος Ολυμπιακός; Να γιατί έφυγε ο Πεδουλάκης!

Ποιος Ολυμπιακός; Να γιατί έφυγε ο Πεδουλάκης!

Η βαριά ήττα στο ΣΕΦ δεν ήταν ο κύριος λόγος που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ο Έλληνας προπονητής. Ο SportDog αποκαλύπτει όλο το ρεπορτάζ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας, με τον έμπειρο τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πεδουλάκης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συζήτησαν για το τι πήγε… στραβά και η ομάδα παρουσίασε τόση άσχημη εικόνα στο ΣΕΦ, με συνέπεια να γνωρίσει την βαριά ήττα με 88-63 από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, η ήττα αυτή δεν ήταν ο λόγος που ο Έλληνας κόουτς υπέβαλε την παραίτησή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportDog, ο λόγος της παραίτησης ήταν η απόφαση της διοίκησης να προστεθεί στο τεχνικό τιμ ένας άνθρωπος από το ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, υπήρχε όρος στο συμβόλαιο του Πεδουλάκη από το καλοκαίρι, πως όποτε κρίνουν απαραίτητο στη διοίκηση, θα μπορούν να κάνουν κάποια αλλαγή στο τεχνικό τιμ, φέρνοντας έναν άνθρωπο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Σήμερα λοιπόν, ο Γιαννακόπουλος πρότεινε στον Έλληνα κόουτς έναν συγκεκριμένο άνθρωπο για νέο συνεργάτη του, αυτός δεν συμφώνησε και αμέσως υπέβαλε την παραίτησή του!

Διαβάστε ΕΔΩ για τον υποψήφιο αντικατάστατη του!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags