Facebook Pixel Αυτόν τον προπονητή ήθελε από Ελλάδα ο Δημήτρης!
| 2016-10-20 15:30:00

Αυτόν τον προπονητή ήθελε από Ελλάδα ο Δημήτρης!

Αυτόν τον προπονητή ήθελε από Ελλάδα ο Δημήτρης!

Την πόρτα ποιου τεχνικού ομάδας από την Α1 χτύπησε ο Παναθηναϊκός μετά από επιθυμία τού ηγέτη του, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση; Διαβάστε το όνομά του με ένα μόνο "κλικ"!!!

Η φημολογία για τον συγκεκριμένο προπονητή και έναν ακόμα γνωστό Έλληνα τεχνικό στο πλευρό του (σαν τεχνικό δίδυμο), υπάρχει από χθες, αλλά δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει ότι θα γίνει πράξη.

Γιατί αφενός πρόκειται για δύο σημαντικούς Έλληνες προπονητές, που δύσκολα θα δέχονταν να λειτουργήσουν στην ίδια ομάδα, αφετέρου είναι και οι δύο καλά στους συλλόγους τους.

Όσον αφορά τον πρώτο, λέγεται ότι ήδη δέχθηκε κρούση από τους Πράσινους, αλλά έδωσε αρνητική απάντηση. 

Όπως κυκλοφόρησε σήμερα, ο Παναθηναϊκός πλησίασε τον Άρη και τον ίδιο τον Δημήτρη Πρίφτη, μετά από επιθυμία τού Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου να τον πάρει στην ομάδα!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε βρεθεί ξανά στον Παναθηναϊκό, ως βοηθός τού Φραγκίσκου Αλβέρτη, το διάστημα που ο "Φράνκι" είχε γίνει πρώτος προπονητής.

Παρόλα αυτά, τόσο η ομάδα τής Θεσσαλονίκης όσο και ο ίδιος ο Δημήτρης Πρίφτης δεν ήταν θετικοί προς αυτή την κατεύθυνση και, μοιραία, οι "πράσινοι" στράφηκαν σε άλλες λύσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Από αουτσάιντερ ...φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags