Facebook Pixel Γκέρσον: «Ο Γιασικεβίτσιους με φίλησε στο στόμα»!
Μπάσκετ
| 2016-10-28 19:05:00

Γκέρσον: «Ο Γιασικεβίτσιους με φίλησε στο στόμα»!

Γκέρσον: «Ο Γιασικεβίτσιους με φίλησε στο στόμα»!

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Ισραηλινό τεχνικό για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα αντιμετωπίσει απόψε ως προπονητής της Ζαλγκίρις τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και θα συναντήσει πολλά φιλικά πρόσωπα, όπως ο Πίνι Γκέρσον.

Ο τελευταίος κλήθηκε να μιλήσει στο «15mil.it» για τη σχέση του με τον «Σάρας» από την περίοδο που τον είχε ως παίκτη στην ισραηλινή ομάδα και αποκάλυψε μια τρομερή ιστορία. Για την ακρίβεια, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως ο Λιθουανός τον είχε φιλήσει στο στόμα… αλλά χωρίς γλώσσα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τις προπονητικές ικανότητες του Γιασικεβίτσιους: "Όταν ακόμη έπαιζε, είχα πει πως θα γίνει ένας πολύ καλός προπονητής. Ακόμη πιστεύω αυτό που είχα πει τότε. Ο "Σάρας" είχε εξαιρετική συνεργασία με όλους τους προπονητές. Πιστεύω ότι πήρε ένα μικρό κομμάτι από κάθε έναν και τα έκανε σύνολο, για να γίνει ένας πολύ καλός επαγγελματίας. Έχει τη νοοτροπία και τη γνώση για να καταφέρει. Έχει ό,τι απαιτείται για να γίνει μεγάλος προπονητής: προσωπικότητα, γνώσεις, αντέχει στην πίεση",

Για το περιστατικό με το φιλί: "Ήταν ένας τρομερός παίκτης. Ένας από τους καλύτερους της Ευρώπης. Ίσως ο καλύτερος που έχω προπονήσει. Τον λατρεύω. Ελπίζω να με αγαπάει ακόμα. Είναι ο μοναδικός παίκτης που με φίλησε στο στόμα όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς γλώσσα".

Για τον διαφορετικό τρόπο που αντιμετώπιζαν τον "Σάρας" αυτός και ο Ομπράντοβιτς: "Για να είμαι ειλικρινής πάντως, ο "Σάρας" έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που του ζητούσα. Ο Ζέλικο (Ομπράντοβιτς) είναι διαφορετικός τύπος. Θα τον χτυπούσε, αν δεν άλλαζε λογική".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags