Facebook Pixel Με συμβόλαιο στο 1 μύριο, για πόσο θα τον περιμένει;
| 2016-11-04 10:00:00

Με συμβόλαιο στο 1 μύριο, για πόσο θα τον περιμένει;

Με συμβόλαιο στο 1 μύριο, για πόσο θα τον περιμένει;

Το μεγάλο κόλπο του Ιτούδη κόντρα στον Σφαιρόπουλο, ο λόγος που έχασαν από την ΤΣΣΚΑ οι Πειραιώτες και οι πιθανότητες για να γίνει μεταγραφή ψηλού στο Λιμάνι.

Η ΤΣΣΚΑ το βράδυ της Πέμπτης αιχμαλώτισε τον Ολυμπιακό, καθώς έκανε αυτό που δεν περίμεναν οι Πειραιώτες. Ενώ είναι φουλ επιθετική ομάδα, αυτή την φορά βάσισε τη νίκη της στην άμυνα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός, πως στο χθεσινό ματς, οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν μόλις 28 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Ρώσοι είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και αυτό φάνηκε στο ΣΕΦ και σίγουρα αυτό είναι το πρώτο που κρατάμε. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα, αν ο Γκριν ήταν καλά. Ωστόσο και μόνο που αγωνίστηκε σε αυτό το δύσκολο ματς με πρόβλημα, ήταν σημαντικό. Ο Αμερικανός όμως δεν μπήκε για τα καλά στο πνεύμα του παιχνιδιού και μόνο προς το τέλος, όταν ο Ολυμπιακός πήγε να κάνει την ανατροπή, βοήθησε αρκετά.

Η ήττα πάντως από την ΤΣΣΚΑ, είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα, καθώς απέναντι του ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, που είναι αήττητη στην Ευρωλίγκα. Το πρόβλημα δεν είναι ο Γκριν, που μόλις γίνει καλά θα είναι και πάλι ο γνωστός Γκριν.

Το πρόβλημα είναι ο Γιανγκ, που έπαιξε μόλις τέσσερα λεπτά. Μιλάμε για τον βασικό σέντερ του Ολυμπιακού. Για αυτόν που πληρώνει ο Ολυμπιακός κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Το θέμα του Γιανγκ είναι πολύ σοβαρό και πληγώνει την ομάδα του Σφαιρόπουλου. Ο Αμερικανός, λένε, πως θα είναι έτοιμος προς το τέλος του 2016, αν δεν είναι όμως και τότε, σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πάει σε αλλαγή…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags