Facebook Pixel Μουρμούρες για τον σέντερ της ΑΕΚ!
| 2016-11-07 09:30:00

Μουρμούρες για τον σέντερ της ΑΕΚ!

Μουρμούρες για τον σέντερ της ΑΕΚ!

Η… τρέλα των ψηλών καλά κρατεί στην Ένωση, με τους ανθρώπους της να εμφανίζονται δυσαρεστημένοι παρά τις συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ! Ποιος ο λόγος και τι εξελίξεις αναμένονται;

Είναι εμφανές ότι στην ΑΕΚ επικρατεί σύγχυση με το θέμα των ψηλών. Η ομάδα έχει ήδη προχωρήσει σε δυο αλλαγές στη θέση του σέντερ, ωστόσο ακόμα υπάρχουν γκρίνιες αφού ο Ζντοβτς δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες που έχει και δεν μπορεί να ταιριάξει σωστά τους ψηλούς του.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε τη σεζόν με δίδυμο σέντερ τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Τζος Όουενς. Όταν ο πρώτος έφυγε, η Ένωση απέκτησε στη θέση του τον Δημήτρη Μαυροειδή που επανήλθε στο ρόστερ μετά από το περυσινό του πέρασμα από την ομάδα Αυτή η εξέλιξη δημιούργησε πρόβλημα στον Όουενς, μιας και ο Γιούρι Ζντοβτς έκρινε πως δεν ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του Έλληνα διεθνή. Συνεπώς, ζήτησε την αντικατάστασή του.

Στη θέση του ήρθε ένας άλλος Αμερικανός, ο Ράνταλ Φάλκερ. Ο ορισμός του undersized ψηλού που έχει κάνει μια αξιόλογη ευρωπαϊκή καριέρα παρά το χαμηλό ύψος του (2.01) και με τα αθλητικά του προσόντα θα ταίριαζε με τον βαρύ Μαυροειδή.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αμερικανός βρίσκεται σχεδόν ένα μήνα στην ΑΕΚ και δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Μάλιστα, η απογοητευτική του εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο το Σάββατο (2 πόντοι, 4 ριμπάουντ) ανάγκασε ακόμα και τον ίδιο τον Ζντοβτς να παραδεχθεί πως δεν του άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε!

Έτσι, έχουν ήδη ξεκινήσει να ακούγονται οι πρώτες μουρμούρες για τον Αμερικανό σέντερ, αν και ακόμα δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του. Ωστόσο, εάν ο Φάλκερ δεν δείξει καλύτερο πρόσωπο στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και είναι πολύ πιθανό ο Δικέφαλος να προχωρήσει σε ακόμα μια αντικατάσταση σέντερ. Άλλωστε, η Ένωση δεν έχει παίξει κάποιο ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής (με εξαίρεση αυτό με τη Μπεσίκτας) και ο Φάλκερ σε καμία περίπτωση δεν έχει πείσει ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags