Facebook Pixel Αλλαγή πλάνων στον μπασκετικό ΠΑΟ – Χάνεται οριστικά ο πρώτος …εκλεκτός για τα γκαρντ
| 2016-11-08 18:32:00

Αλλαγή πλάνων στον μπασκετικό ΠΑΟ – Χάνεται οριστικά ο πρώτος …εκλεκτός για τα γκαρντ

Αλλαγή πλάνων στον μπασκετικό ΠΑΟ – Χάνεται οριστικά ο πρώτος …εκλεκτός για τα γκαρντ

Η ομάδα του ζήτησε πολλά χρήματα, δεν τα βρήκε με το Τριφύλλι και πλέον ο Τσάβι Πασκουάλ ψάχνει αλλού για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τζέιμς.

Δεν θα φορέσει τελικά τα πράσινα ο Μάρκο Πόποβιτς, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του για να κλείσει η μεταγραφή.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Somosbasket.com, οι διαπραγματεύσεις με τη Φουενλαμπράδα για τον Κροάτη γκαρντ διακόπηκαν οριστικά, καθώς υπήρξε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Όπως αναφέρεται, οι Ισπανοί ήταν αμετακίνητοι από την αξίωση 200.000 ευρώ για την αποδέσμευση του 34χρονου άσου, που δεσμεύεται μέχρι το 2018, ενώ οι «πράσινοι» δεν είχαν διάθεση να δώσουν πάνω από 100.000 ευρώ.

Ο Πόποβιτς αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Liga Endesa, επιστρέφοντας στην Ισπανία μετά τη σεζόν 2003-2004, όταν και αγωνίστηκε στη Βαλένθια. Έχει περάσει, επίσης, από Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ, Εφές Πίλσεν, Ζαλγκίρις Κάουνας (δύο φορές), Ούνικς Καζάν και Χίμκι, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη Ζαντάρ. Πρόκειται για ένα κοντό γκαρντ, με καλό περιφερειακό σουτ και μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα, ενώ έχει πανηγυρίσει δύο φορές την κατάκτηση του EuroCup (Ούνικς και Χίμκι).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags