Facebook Pixel Η συμβουλή Σπανούλη για... Κάρι!
Μπάσκετ
| 2016-11-08 22:33:00

Η συμβουλή Σπανούλη για... Κάρι!

Η συμβουλή Σπανούλη για... Κάρι!

Τί είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού για τον σούπερ σταρ του NBA σε δωλήσεις του ενόψει του αγώνα με τη Γαλατασαράι...

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα του OTETVενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τον Στέφεν Κάρι και το ρεκόρ των 13 τριπόντων που σημείωσε. Ο «KillBill» αποθέωσε τον Αμερικανό σούπερ σταρ τονίζοντας ότι είναι σπουδαίος σουτέρ, ωστόσο συμβούλεψε τα νέα παιδιά να μην τον βλέπουν ως παράδειγμα προς μίμηση γιατί θα απογοητευθούν αν προσπαθήσουν να κάνουν τα ίδια με αυτόν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη: «Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά την ήττα μας επί της ΤΣΣΚΑ, το κάναμε, δεν μπορούμε, όμως, να στεκόμαστε πολύ στα ματς είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και προχωράμε».

Για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική σεζόν της Α1: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την πρώτη θέση στην κανονική σεζόν. Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».

Για το εκτός έδρας ματς της Euroleague κόντρα στη Γαλατάσαραϊ: «Το 0-5 της Γαλατασαράι είναι πλασματικό. Διαθέτει πολύ καλές μονάδες, ίσως δεν έχει καταφέρει να γίνει ακόμα η ομάδα που θα ήθελε. Στην έδρα της έχει μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη».

Για το ρεκόρ των 13 τριπόντων του Στεφ Κάρι και το αν αυτό μπορεί να είναι ακόμα και κίνητρο για τον ίδιο: «Ο Στεφ Κάρι είναι φαινόμενο, είναι φοβερός. Καλό είναι να μην τον βλέπει ο κόσμος και τα παιδιά, γιατί αν προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο θα απογοητευτούν. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ, αλλά να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει, να είμαι υγιής και όσο το δυνατόν καλύτερος στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags