Facebook Pixel "Αγάπησα την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!"
| 2016-11-16 20:11:00

"Αγάπησα την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!"

"Αγάπησα την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!"

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Οθέλο Χάντερ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 λίγες ώρες πριν τον αποψινό (22:00) αγώνα με τον Παναθηναϊοκό Superfoods για την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τους πρώην συμπαίκτες του

Αναλυτικά:

Για τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Αποφάσισα να μετακομίσω στη Μαδρίτη. Ήθελα να ταξιδέψω και να γνωρίσω τον κόσμο. Ένας λόγος ήταν αυτός. Μερικοί παράγοντες που με έκαναν να πω το «ναι» ήταν η ομάδα, ο οργανισμός και ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τις αναμνήσεις του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και αν διατηρεί επαφές με τους πρώην συμπαίκτες του: «Οι αναμνήσεις μου από την Ελλάδα είναι θαυμάσιες! Αγάπησα την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός για εμένα είναι μια αγαπημένη ομάδα. Ο οργανισμός, οι συμπαίκτες που είχα, οι οπαδοί, όλα ήταν πολύ ωραία. Φυσικά και έχω κρατήσει επαφές και μιλάω με όλους σε κάθε ευκαιρία».

Η άποψη του για τη νέα EuroLeague: «Μου αρέσει η νέα EuroLeague. Είναι καλό πιστεύω το γεγονός ότι πρέπει να παίξουμε όλοι με όλους. Τώρα για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να τους κερδίσεις όλους για να αποδείξεις ότι είσαι «ο καλύτερος». Αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο. Κάποιες φορές θα χρειαστεί να δώσεις συνολικά δύο ή τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Πιστεύω είναι καλό γιατί αποκτάς ρυθμό κι έτσι είσαι συνέχεια σε εγρήγορση».

Για την εβδομάδα που διανύει με την διπλή αγωνιστική στην EuroLeague: «Ήταν σκληρό το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (σ.σ. την προηγούμενη αγωνιστική της EuroLeague), αλλά προχωράμε. Πρέπει να βρούμε τη συγκέντρωση μας γιατί ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα. Απόψε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Την Παρασκευή (18/11) έχουμε να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα που μας έχει κερδίσει ήδη δύο φορές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags