Facebook Pixel "Ο καλύτερος ψηλός στην Ελλάδα, ο Μπουρούσης"!
| 2016-12-12 01:09:00

"Ο καλύτερος ψηλός στην Ελλάδα, ο Μπουρούσης"!

"Ο καλύτερος ψηλός στην Ελλάδα, ο Μπουρούσης"!

Αποθέωση από τον Τσάβι Πασκουάλ για τον Γιάννη Μπουρούση! Τι είπε ο Ισπανός για Παππά - Φελντέιν και τον τραυματισμό του Ρίβερς. Τι δήλωσε ο Γιούρι Ζντοβτς.

«Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη μας. Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για το παιχνίδι της, ιδιαίτερα τον προπονητή της. Το παιχνίδι εξελίχθηκε περίπλοκα για μας και κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο που καταφέραμε να παίξουμε και να αμυνθούμε καλύτερα. Ήταν ένα δύσκολο ματς, χάσαμε και τον Ρίβερς στο δεύτερο δεκάλεπτο, είχαμε κακά ποσοστά στις βολές και είχαμε κακή κυκλοφορία της μπάλας κατά περιόδους. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, γιατί είναι σημαντικό να κερδίζεις, ακόμη κι όταν δεν παίζεις καλά», τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.

Για την απόδοση του Γιάννη Μπουρούση, είπε: «Πιθανότατα ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος στη θέση του στην Ελλάδα. Πρέπει να τον βοηθάμε να παίζει καλά και σήμερα ήταν καθοριστικός».

Σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του, ανέφερε: «Όταν έχεις 48 ώρες στη διάθεσή σου πρέπει να προπονηθείς σωστά και να παίξεις σωστά. Σε δυο εβδομάδες θα κάνουμε το ίδιο στην Ευρωλίγκα και πρέπει κάθε φορά να παρουσιάζεις το καλύτερό σου πρόσωπο. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνεις».

Για το μικρό χρόνο συμμετοχής του Παππά, που ζήτησε αλλαγή στη δεύτερη περίοδο, τόνισε: «Δεν πρέπει να περιπλέκουμε τα πράγματα. Ο Φελντέιν είχε ένα καλό παιχνίδι και αυτό ήταν όλο».

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Ρίβερς απάντησε: «Ο Κέισι είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες για μας. Αν τον χάσουμε θα είναι σημαντική απώλεια. Θα δούμε ποιο είναι το μέγεθος της ζημιάς. Δεν έχει προλάβει ακόμη να εξεταστεί».

Για τις 21 ασίστ της ομάδας του, είπε: «Είναι θετικό, αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο».

Τέλος, για τα προβλήματα στον αριθμό ξένων μεταξύ Ελλάδας και Ευρωλίγκας, είπε: «Δεν είναι εύκολο, αλλά έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Δεν με παραξενεύει αυτή η κατάσταση». 

Ζντοβτς: "Δεν χρειαζόμαστε σέντερ..."

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι η "'Ενωση" έπαιξε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ τόνισε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του σέντερ.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ούτε γι’ αυτούς ήταν εύκολο, έπαιζαν πριν δύο μέρες και είχαν -2 παίκτες. Κι εμείς είχαμε προβλήματα, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν είμαι πολύ απογοητευμένος. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά μας έλειψε αυτό το λίγο, που είναι όμως… πολύ για να νικήσεις ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Για να τα καταφέρεις πρέπει να παίξουν όλοι οι παίκτες καλά, αλλά αυτό δεν συνέβη για μας. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ κι έτσι είναι το μπάσκετ. Ο αντίπαλος πέτυχε πολλούς πόντους και όταν συμβαίνει αυτό εκτός έδρας και ξεπερνά ο αντίπαλος τους 70 είναι δύσκολο να νικήσεις», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός.

Ερωτηθείς αν από την ομάδα του έλειπε ένας… σέντερ, απάντησε: «Όχι, δεν πιστεύω πως λείπει σέντερ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags