Facebook Pixel Με ανατροπή ο Πλατανιάς και... περιμένει την Σπάρτη!
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-14 17:54:00

Με ανατροπή ο Πλατανιάς και... περιμένει την Σπάρτη!

Με ανατροπή ο Πλατανιάς και... περιμένει την Σπάρτη!

Ο Πλατανιάς έκανε το καθήκον του και επικράτησε με 2-1 των Χανίων με ανατροπή, αλλά θα περιμένει το αποτέλεσμα του Σπάρτη - Ολυμπιακός για να δει αν θα περάσει στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τα Χανιά που προηγήθηκαν μόλις στο 4' με αυτογκόλ του Ντιλαβέρ. Παρόλα αυτά, ο Πλατανιάς αντέδρασε άμεσα και αφού ισοφάρισε με τον Γιακουμάκη στο 24', έφτασε στην ολική ανατροπή τρία λεπτά αργότερα με τέρμα του Θανάση Ντίνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σχετικά εύκολα τη νίκη και πλέον βρίσκονται στους έξι βαθμούς, αλλά θα περιμένουν την αυριανή αναμέτρηση της Σπάρτης με τον Ολυμπιακό για να δουν αν θα προκριθούν.

Για να προκριθεί ο Πλατανιάς θα πρέπει η Σπάρτη να μην κερδίσει τους Πειραιώτες, αλλιώς θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία και θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων.

Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Μάνιας (89' Μαργαρίτης), Σταματής (57' Ντούμος), Αποστολόπουλος (65' Λύρας).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Γιορέντε, Καρυπίδης, Πριντέτα, Ηλιάδης (71' Τσουράκης), Ντίνας (81' Βάντερσον), Ντιντάκ, Μενδρινός, Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ (68' Γκνιάτιτς). 

Η βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 6 (7-0)
2. Πλατανιάς 6 (3-4)
3. Σπάρτη 3 (4-1)
4. ΑΟ Χανιά 0 (1-10)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags