Facebook Pixel Να γιατί τρελάθηκε ο Σάρας και έβρισε Σφαιρόπουλο και Τόμιτς! Δείτε τη φάση που τον εξόργισε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-12-16 11:15:00

Να γιατί τρελάθηκε ο Σάρας και έβρισε Σφαιρόπουλο και Τόμιτς! Δείτε τη φάση που τον εξόργισε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Να γιατί τρελάθηκε ο Σάρας και έβρισε Σφαιρόπουλο και Τόμιτς! Δείτε τη φάση που τον εξόργισε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που ο προπονητής της Ζαλγκίρις έγινε έξω φρενών; Γιατί επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις κατά του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»; Δείτε στο βίντεο...

Έξω φρενών έγινε ο Σάρας μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις επιτέθηκε στα αποδυτήρια στο Σφαιρόπουλο και στον Τόμιτς και, όπως σας γράψαμε από χθες το βράδυ, τους έβρισε με βαριές εκφράσεις στα αγγλικά, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην αντιδρούν.

Όπως λέγεται, ο Σάρας τρελάθηκε επειδή οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να επιτεθούν στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα του ματς, αν και ο αγώνας είχε κριθεί, με τη διαφορά στους 10 πόντους.

Τι έγινε, όμως, πραγματικά στην τελευταία επίθεση των πρωταθλητών;

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το ριμπάουντ μετά την τελευταία επίθεση της Ζαλγκίρις το πήρε ο Παπανικολάου, ο οποίος αρχικά δεν είχε καμία διάθεση να επιτεθεί. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Ωστόσο, μετά τις σχετικές παραινέσεις από τον πάγκο και τις χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του Σφαιρόπουλου (επίσης φαίνονται στο βίντεο), ο άσος του Ολυμπιακού πατάει ξαφνικά το ...γκάζι, πιάνει στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα, η οποία στην αρχή πίστεψε ότι οι Πειραιώτες θα κρατήσουν την μπάλα για να περάσουν τα τελευταία τυπικά δευτερόλεπτα, σκοράρει και παίρνει μάλιστα και φάουλ.

Έτσι, η διαφορά έκλεισε στο +13 (η Ζαλγκίρις αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο), κάτι που συνέβη, όπως έλεγε ο Σάρας, γιατί στον Ολυμπιακό ...φοβούνται ότι μπορεί να ισοβαθμήσουν με την ομάδα του.

Δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και τι ακριβώς έγινε στο παρακάτω βίντεο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags