Facebook Pixel Το πέταξε σε δηλώσεις του ο Ζντοβτς: "Η ΑΕΚ είναι πάντα το..."!
| 2016-12-19 14:07:00

Το πέταξε σε δηλώσεις του ο Ζντοβτς: "Η ΑΕΚ είναι πάντα το..."!

Το πέταξε σε δηλώσεις του ο Ζντοβτς: "Η ΑΕΚ είναι πάντα το..."!

Τι είπε ο Σλοβένος προπονητής της "Ένωσης"!

Ότι η ομάδα του είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, αλλά και γενικότερα ότι είναι φαβορί σε κάθε αγώνα και έτσι θα πρέπει να αισθάνονται και οι παίκτες του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζντοβτς στο aekbc.gr:

-Για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη, η ΑΕΚ ίσως να μην είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Έτσι είναι;

«Είμαστε πάντα το φαβορί. Καταλαβαίνω την ερώτηση αλλά δεν μπορώ να δεχθώ, ότι δεν είμαστε φαβορί.  Σε κάθε αγώνα είμαστε το φαβορί και έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Η ήττα με την Μπεσίκτας στο ΟΑΚΑ ίσως είναι το κίνητρο, που ψάχνουμε, ώστε να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι την Τετάρτη. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψουμε όπως σε όλα τα ματς».

-Πολλοί χαρακτηρίζουν τον αγώνα αυτόν μονόδρομο για την πρόκριση της ΑΕΚ στη δυάδα του ομίλου. Έτσι είναι, ή θεωρείτε ότι ακόμη είναι μακρύς ο δρόμος;

«Δεν συμφωνώ ότι είναι μονόδρομος ο συγκεκριμένος αγώνας. Υπάρχουν ακόμα αρκετά ματς και ειδικά στο δικό μας όμιλο συμβαίνουν τα πάντα. Σίγουρα με μία νίκη στο αγώνα της Κωνσταντινούπολης θα φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο. Δεν θα τον χαρακτήριζα, όμως, «τελικό».

-Υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες της Μπεσίκτας, που σας προβληματίζουν, ή σας προβληματίζει συνολικά η Μπεσίκτας;

«Εμείς προετοιμαζόμαστε για να σταματήσουμε κάθε αντίπαλο παίκτη που μπορεί να μας προκαλέσει ζημιά. Δουλεύουμε γι’ αυτό με διάφορα βίντεο και το «σκάουτινγκ» αλλά η σκληρή δουλειά έρχεται από τους παίκτες που πρέπει να εκτελέσουν τις οδηγίες στο παρκέ. Δεν είναι εύκολο. Αυτό που τονίζω συνέχεια στους παίκτες μου είναι η άμυνα. Και οι πέντε παίκτες μέσα στο παρκέ πρέπει να παίζουν άμυνα».

-Η Μπεσίκτας διαθέτει, όμως, παίκτες αξίας…

«Συμφωνώ, ότι η Μπεσίκτας έχει κάποιους παίκτες με ποιότητα, το είδαμε και στην πρώτη αναμέτρηση αλλά όπως είπα και πριν όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, παίξουμε σκληρά, έξυπνα και βάλουμε κάποια σημαντικά καλάθια, όπως έβαλε η Μπεσίκτας στο ΟΑΚΑ, τότε θα συνεχίσουμε τις νίκες στο Champions League».

-Η απουσία του σκόρερ Κώστα Βασιλειάδη, αλλά και η ανετοιμότητα του Δημήτρη Μαυροειδή, που προέρχεται από τραυματισμό πόσο δυσκολεύουν το έργο της ΑΕΚ;

«Δεν το δυσκολεύουν. Έχουμε παίκτες που δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις  και πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Είναι πολύ καλό αυτό για μένα να δω πώς θα αντιδράσουν και πολύ καλό γι’ αυτούς να μού δείξουν, ότι αξίζουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags