Facebook Pixel Ο "τρελός" τρόπος που έρχεται ο Ουότερς – Γιατί τον προτίμησε ο Σφαιρόπουλος και η… καραμπόλα!
| 2016-12-27 19:14:00

Ο "τρελός" τρόπος που έρχεται ο Ουότερς – Γιατί τον προτίμησε ο Σφαιρόπουλος και η… καραμπόλα!

Ο "τρελός" τρόπος που έρχεται ο Ουότερς – Γιατί τον προτίμησε ο Σφαιρόπουλος και η… καραμπόλα!

Για ποιο λόγο ο πρώην άσος του Άρη είναι ο αντι-Χάκετ και ποια είναι η μεταγραφή που… βοήθησε τον Ολυμπιακό, ώστε να έρθει πιο εύκολα ξανά πίσω στην Ελλάδα;

Πριν από λίγο οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του Ντομινίκ Ουότερς στον Ολυμπιακό. Σε πολλούς φιλάθλους των Πειραιωτών, αυτή η μεταγραφή δεν αρέσει, καθώς είναι γνωστό ότι ο κόσμος και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού θέλει "ονόματα" και σίγουρα ο Ουότερς δεν είναι όνομα!

Είναι ένας γκαρντ, που οι μεγαλύτερες ομάδες, που έχει παίξει μέχρι στιγμής είναι ο Αρης πέρυσι και η Καντού φέτος. Και ως γνωστόν Αρης και Καντού είναι μεγάλα ονόματα, λόγω του ένδοξου παρελθόντος τους. Εδώ και χρόνια είναι μακριά από το πολύ υψηλό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός πήγε στη λύση του Ουότερς, γιατί είναι ένας παίκτης, που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας παίζει σε Αρη και Κολοσσό. Επίσης, δεν είναι οικονομικά ακριβός. Οι Πειραιώτες δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν πολλά χρήματα για να καλύψουν το κενό του Χάκετ. Τέλος, αυτή την εποχή δεν υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι παίκτες. Είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Μάλιστα ούτε ο Ουότερς είναι ελεύθερος. Θα έμενε στις 5 Ιανουαρίου, αφού είχε υπογράψει τρίμηνο συμβόλαιο με την Καντού. Μπορεί να φύγει, όμως, τώρα, γιατί επανήλθε από τραυματισμό ο παίκτης, για το κενό του οποίου είχε αποκτηθεί. Ο Ζαμπιάν Ντόουντελ, τον οποίο μάλιστα ήθελε πριν από αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είχε γίνει εφικτή η συνεργασία των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφερε τον Ουότερς και τρελαίνει με τις ατάκες του: "Αυτά θα κάνει με τον Σπανούλη, εκεί υπερέχει από Μάντζαρη και Γκριν"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags