Facebook Pixel Άντιτς για την επιστροφή του στο ΣΕΦ - Τι είπε για Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου
Μπάσκετ
| 2016-12-28 16:52:00

Άντιτς για την επιστροφή του στο ΣΕΦ - Τι είπε για Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου

Άντιτς για την επιστροφή του στο ΣΕΦ - Τι είπε για Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου

Ο Πέρο Άντιτς επιστρέφει στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και στις δηλώσεις του στάθηκε στην ατμόσφαιρα του γηπέδου και στους Σπανούλη, Παπανικολάου και Πρίντεζη.

«Όλοι ξέρουν πως είχα δύο πετυχημένα χρόνια εκεί κι έχω πολλούς φίλους στην Αθήνα, όπου έζησα για έξι χρόνια. Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από εκεί, αλλά τώρα είμαι παίκτες της Φενέρμπαχτσε και θέλω τη νίκη την Πέμπτη. Θα είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά είμαι αρκετά επαγγελματίας για να το ελέγχω», τόνισε ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ.

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα μεγάλους στόχους και σπουδαία ρόστερ, ενώ παίζουμε στο ΣΕΦ, όπου η ατμόσφαιρα είναι πάντα απίστευτη. Θα πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας για να νικήσουμε. Επίσης έχουν τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, ελέγχει το παιχνίδι της ομάδας και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα πάνω του. Ο Πρίντεζης είναι φανταστικός στο λόου ποστ. Γενικά ο Ολυμπιακός έχει μια καλή ομάδα, αλλά οι ηγέτες του είναι ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου», πρόσθεσε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags