Facebook Pixel Επιστρέφει στο ΣΕΦ και αποθεώνει Ολυμπιακό ο Άντιτς!
Μπάσκετ
| 2016-12-28 21:33:00

Επιστρέφει στο ΣΕΦ και αποθεώνει Ολυμπιακό ο Άντιτς!

Επιστρέφει στο ΣΕΦ και αποθεώνει Ολυμπιακό ο Άντιτς!

Τρομερές ατάκες από τον Σκοπιανό φόργουρντ που δεν ξεχνά τους Πειραιώτες ενόψει της επίσκεψης της Φενέρμπαχτσε στον Πειραιά. Τι είπε για την έδρα των πρωταθλητών Ελλάδος, τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη...

Πολύ δυνατά θα είναι τα συναισθήματα του Πέρο Άντιτς που επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη.

Ο Σκοπιανός τόνισε πως πρέπει να λειτουργήσει επαγγελματικά παρά τα έντονα συναισθήματα που του προκαλούν οι αναμνήσεις από τα έξι χρόνια που πέρασε συνολικά στην Αθήνα (με Ολυμπιακό και ΑΕΚ). Παράλληλα, αποθέωσε την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία των πρώην συμπαικτών του, Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πάντα έχει υψηλές προσδοκίες, αλλά και ένα εξαιρετικό ρόστερ. Επίσης, θα αγωνιστούμε στο ΣΕΦ, σε ένα γήπεδο που πάντα είναι δύσκολη έδρα, καθώς ο κόσμος φτιάχνει τρομερή ατμόσφαιρα. Για να νικήσουμε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Διαθέτουν τους Σπανούλη και Πρίντεζη. Ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού, ηγείται της ομάδας του και θα πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα πάνω του.

Παράλληλα, διαθέτουν έναν εκπληκτικό παίκτη στο low-post, όπως είναι ο Πρίντεζης. Διαθέτουν μία ομάδα υψηλού επιπέδου και οι ηγέτες τους είναι οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου. Όλοι γνωρίζουν πως στον Ολυμπιακό είχα δύο (2011-2013) πετυχημένα χρόνια. Έχω πολλούς φίλους στην Αθήνα, έζησα 6 χρόνια συνολικά σε αυτή την πόλη. Έχω εκπληκτικά όμορφες αναμνήσεις, αλλά πλέον είμαι παίκτης της Φενέρμπαχτσε και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Τα συναισθήματα μου θα είναι έντονα στο ΣΕΦ, το ξέρω αυτό, αλλά είμαι επαγγελματίας και πρέπει να τα ελέγξω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags