Facebook Pixel Μπαίνει στα... παπούτσια του Χάκετ ο Γουότερς - Τι είπε για τον Ιταλό, τον Σπανούλη και τον Παναθηναϊκό!
| 2017-01-03 23:44:00

Μπαίνει στα... παπούτσια του Χάκετ ο Γουότερς - Τι είπε για τον Ιταλό, τον Σπανούλη και τον Παναθηναϊκό!

Μπαίνει στα... παπούτσια του Χάκετ ο Γουότερς - Τι είπε για τον Ιταλό, τον Σπανούλη και τον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε τις δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού σε τηλεοπτική εκπομπή...

Ο Ντομινίκ Γουότερς παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή "Pick n' roll" της Cosmote TV.

O Αμερικανός που ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή μίλησε για το επερχόμενο ντέμρπι της Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, θυμήθηκε ιστορίες από τη φιλία του με τον Ματ Λοτζέσκι, αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη και ευχήθηκε να πετύχει όσα και ο Ντάνιελ Χάκετ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό«Καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, είναι τεράστια, το γήπεδο θα είναι γεμάτο όπως την προηγούμενη εβδομάδα, ανυπομονούμε όλοι να παίξουμε και εγώ πέφτω κατευθείαν στη φωτιά, έρχομαι πάνω στην ώρα για το μεγάλο ντέρμπι. Πρέπει να προετοιμαστώ, αλλά έχω ήδη αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό αρκετές φορές. Επομένως θα είμαι έτοιμος για να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Μπορώ πρώτα από όλα να δημιουργήσω για την ομάδα μου και επίσης να σουτάρω. Έχω εμπιστοσύνη στο σουτ μου, δουλεύω σκληρά για αυτό κάθε μέρα. Νομίζω ότι έχω αυτά τα δύο στοιχεία και αμυντικά πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου για να κάνω τα πράγματα που ο Χάκετ κάνει. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα μας, αλλά νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τα πράγματα στα οποία είμαι καλός. Να δημιουργώ και να σουτάρω».

Για τη συμφωνία με τους Πειραιώτες: «Δεν το περίμενα αυτό καθόλου. Όταν με πήραν τηλέφωνο για να έρθω εδώ ήμουν τρομερά ενθουσιασμένος. Πραγματικά, πολύ, πολύ ενθουσιασμένος, δεν μπορούσα να πάψω να χαμογελώ όταν έμαθα τα νέα για το ενδιαφέρον τους. Τελικά υπογράψαμε τη συμφωνία μερικές μέρες μετά και να’ μαι! Αισθάνομαι υπέροχα. Αυτή είναι η τρίτη μου χρονιά στην Ελλάδα. Νοιώθω σαν να είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που ήρθα πίσω σε αυτή την όμορφη χώρα και θα ζήσω σε μια μεγάλη πόλη σαν την Αθήνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ευλογημένος που είμαι εδώ».

Για τον Ολυμπιακό: «Ξέρω την ιστορία της ομάδας. Όταν έρχεσαι πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι από τα πρώτα πράγματα που ακούς. Όταν έρχεσαι στην Ευρώπη είναι από τα πρώτα πράγματα που ακούς. Θυμάμαι που έβλεπα τον Σπανούλη, τον Μπίλι, πριν από πέντε χρόνια, στις πρώτες μου σεζόν στην Ευρώπη και έλεγες, θεέ μου, αυτός ο τύπος είναι πραγματικά καλός. Εννοώ, ότι είναι πραγματικά, πολύ καλός. Και τώρα βρίσκομαι εδώ, θα παίζω δίπλα του, είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη δική μου καριέρα. Ξέρω τα πάντα για την ιστορία, για τον κόσμο, για τις κόντρες με άλλες ομάδες επομένως είμαι ενθουσιασμένος».

Για τον Ματ Λοτζέσκι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο κολέγιο: «Ήταν ο συγκάτοικος μου στο κολέγιο όταν παίζαμε εκτός έδρας, ήμασταν στην Χαβάη, στο δωμάτιο μας, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και τρώγοντας γλυκά! Ίσως για αυτό έχω τόσες κουφάλες στα δόντια μου πλέον, εξαιτίας του. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται. Διάλεξα τον πρώτο μου ατζέντη εξαιτίας του Ματ. Επειδή ήμασταν τόσο κοντά και τον εμπιστευόμουν τόσο. Τώρα έχω έναν εκπληκτικό, νέο ατζέντη αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Είναι, όμως, ωραίο.

Ξέρω την οικογένεια του πολύ καλά, ξέρω την γυναίκα του από το κολέγιο, ξέρω τα παιδιά του. Αγαπώ πολύ την οικογένεια του και είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ ξανά στο παρκέ μαζί του για να παίξουμε, είναι εξαιρετικό. Θα περάσουμε καλά. Μιλούσαμε με μηνύματα μια μέρα πριν υπογράψω. Και οι δύο λέγαμε ότι ήταν τρελό το ότι θα ερχόμουν εδώ και θα παίζαμε μαζί γιατί δεν τον έχω κερδίσει ποτέ ως επαγγελματία είτε στο Βέλγιο, που παίξαμε ο ένας κόντρα στον άλλο. Είτε στην Ελλάδα, δεν τον έχω κερδίσει ούτε μια φορά. Όπως μου είπε, αφού δεν μπορείς να με κερδίσεις, παίξε μαζί μου, που λέει και η παροιμία. Παίζουμε μαζί, λοιπόν, τώρα και είμαστε εδώ».

Για την Καντού και τον Τρεμέλ Ντάρντεν: «Δεν έκανα κανονική προετοιμασία, αλλά τελικά ένοιωσα άνετα και βρήκα ρυθμό. Και ο Τρεμέλ είναι εκπληκτικός. Άνθρωπος του Θεού, έχει πολλές συμβουλές να σου πει κάθε μέρα. Του αρέσει να μιλά, μου είπε πολλά για τον Ολυμπιακό, με προετοίμασε, όπως και ο Ματ, πριν έρθω εδώ. Μου είπε τι να περιμένω, μου είπε για τους συμπαίκτες μου. Είναι εκπληκτικός και παίζει εξαιρετικά φέτος».

Για τη νέα Euroleague και την διαφορά σε σχέση με την πρώτη του εμπειρία στη διοργάνωση: «Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης τώρα. Έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνω και είμαι εντελώς διαφορετικός αφού έχουν περάσει 4-5 χρόνια. Πραγματικά ανυπομονώ για τη δεύτερη μου ευκαιρία και ελπίζω να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο. Ξέρω για το νέο σύστημα, ρώτησα τον Σπανούλη και τον Ματ για αυτό, αν τους αρέσει και το λατρεύουν. Είναι σαν το πρόγραμμα του ΝΒΑ, παίζουμε συνέχεια, αυτό σημαίνει λιγότερη προπόνηση και αυτό αρέσει σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι από το ένα ματς την εβδομάδα στην Καντού στα τρία ή στα δύο. Είναι κάτι εξαιρετικό για μένα, το να βρω ρυθμό αντί να προπονούμαι όλη την εβδομάδα, επομένως ανυπομονώ».

Για την κατάκτηση της Euroleague: «Το ελπίζω! Δεν θέλω να κάνω καμία πρόβλεψη, να είμαι ο τύπος που κάνει προβλέψεις για τα πάντα, αλλά έχουμε μια δυνατή ομάδα, δυνατό ρόστερ, παίκτες που ξέρουν καλά ο ένας τον άλλο για πολλά χρόνια σχεδόν όλοι. Επομένως θα είμαστε δυνατοί. Πάνε καλά, πάμε καλά μέχρι τώρα στην Euroleague, θέλουμε να μείνουμε σε αυτό το μονοπάτι, να πάμε στο Final Four και εκεί όλα μπορούν να γίνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags