Facebook Pixel Έκρηξη Γκιστ με αυτά που έκαναν οι συμπαίκτες του - Δείτε τον να τα παίρνει κρανίο στον πάγκο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-07 00:32:00

Έκρηξη Γκιστ με αυτά που έκαναν οι συμπαίκτες του - Δείτε τον να τα παίρνει κρανίο στον πάγκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκρηξη Γκιστ με αυτά που έκαναν οι συμπαίκτες του - Δείτε τον να τα παίρνει κρανίο στον πάγκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αμερικανός έβλεπε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να νικήσει στο ΣΕΦ, όμως δεν πίστευε τα λάθη που έκαναν οι Πράσινοι. Δείτε σε ποια φάση… τρελάθηκε και χτυπιόταν!

Ο Παναθηναϊκός έχασε άλλο ένα ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, το τρίτο στην φετινή σεζόν και το δεύτερο στην Ευρωλίγκα, ωστόσο το τελικό σκορ δεν αποτυπώνει την εικόνα του ματς. Ο Ολυμπιακός, χωρίς να είναι καλός, καθάρισε εύκολα το Τριφύλλι που έκανε πάρα πολλά λάθη, από το τέλος της τρίτης περιόδου μέχρι το φινάλε του ματς.

Μάλιστα, ο Τζέιμς Γκιστ που έβλεπε το παιχνίδι από τον πάγκο λόγω του τραυματισμού του, δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκαναν οι συμπαίκτες του στο παρκέ και σε πολλές φάσεις …χτυπιόταν από τα νεύρα του.

Δείτε για παράδειγμα την αντίδρασή του στη φάση στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, όταν το σκορ ήταν 50-48 και ο Λοτζέσκι πέτυχε ένα πολύ εύκολο καλάθι προ του Μπουρούση που ούτε καν πήδηξε για να τον κόψει. Ο Γκιστ, που παρακολουθούσε όρθιος, έγινε έξαλλος με τον τρόπο που η διαφορά πήγε στους τέσσερις πόντους και το έδειξε!

Ιδού:

*** Μαρινάκης και υιός πανηγυρίζουν στο ΣΕΦ (ΦΩΤΟ)




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags