Facebook Pixel Τα σάρωσε όλα ο μικρός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-14 16:36:00

Τα σάρωσε όλα ο μικρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα σάρωσε όλα ο μικρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε MVP της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα

Ο νεαρός Σλοβένος γκαρντ της Ρεάλ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Euroleague.

Δίχως να έχει κλείσει ακόμη τα 18 του χρόνια, ο Λούκα Ντόντσιτς διαθέτει έναν ιδιαίτερα ουσιώδη ρόλο στην, διεκδικήτρια του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης, όντας ένα από τα πιο αστραφτερά “διαμάντια” στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μάλιστα, αναδείχθηκε MVP της χθεσινής, 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ, “γράφοντας” τον μαγικό αριθμό 32 στο ranking, στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε δηλώσεις του, ο θαυματουργός Σλοβένος μίλησε για τους στόχους και τις επιδιώξεις του στο άμεσο μέλλον.

“Έπρεπε να προετοιμαστούμε σκληρά για το παιχνίδι, από τη στιγμή που η Μακάμπι διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, όμως, είμαι επίσης πολύ χαρούμενος για τα στατιστικά μου. Όταν ήμουν νεότερος, πίστευα ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακό να παίζεις στην Euroleague. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί σε αυτή την ομάδα, ενώ ο Ρούντι και ο Σέρχιο Γιουλ έκαναν εξαιρετική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πίσω στο σκορ με 10 πόντους και ο κόουτς μας ζήτησε να μείνουμε ενωμένοι. Θέλουμε να κατακτήσουμε την Euroleague! Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδιa μας, ώστε να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Αυτό που θέλω στα 18 μου είναι να πάρω το… δίπλωμα οδήγησης! Αστειεύομαι. Το να κατακτήσω την Euroleague είναι το όνειρό μου”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags