Facebook Pixel Φοβερό: Αυτόν "έστειλε" ο Κατσικάρης στον ΠΑΟ για να "σκοτώσει" τον Ολυμπιακό!
| 2017-01-17 21:45:00

Φοβερό: Αυτόν "έστειλε" ο Κατσικάρης στον ΠΑΟ για να "σκοτώσει" τον Ολυμπιακό!

Φοβερό: Αυτόν "έστειλε" ο Κατσικάρης στον ΠΑΟ για να "σκοτώσει" τον Ολυμπιακό!

Η εξαιρετική μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ο ρόλος του Έλληνα κόουτς σε αυτή και οι εξελίξεις στο πράσινο ρόστερ. Διαβάστε το παρασκήνιο στο SportDog.
 

Τα παιχνίδια της ζωής. Τα παιχνίδια της μοίρας. Πόσα γίνονται κάθε φορά. Ο Παναθηναϊκός είναι από τους τυχερούς μίας τέτοιας κατάστασης, γιατί έτσι έκανε δικό του τον Κένι Γκάμπριελ. Τον άνθρωπο, που "σκότωσε" τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μάλιστα… μπαίνοντας στο ματς από το παράθυρο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τον είχε εκτός 12αδας, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας του ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί αντί του Νίκολς, κίνηση που όπως αποδείχθηκε λίγες ώρες αργότερα, έκρινε το ντέρμπι. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτό, ο Ολυμπιακός πιάστηκε στον ύπνο και ο Γκάμπριελ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και η άφιξή του στο Τριφύλλι ήταν… περιπετειώδης και με αρκετές καραμπόλες. Θυμηθείτε, πως όταν στο ματς με την Ρεάλ στην Μαδρίτη τραυματίστηκε ο Τζέιμς Γκιστ και τέθηκε νοκ-άουτ, οι "πράσινοι" τα έβαψαν μαύρα.

Ωστόσο, για καλή τους τύχη, όπως αποδείχθηκε, ο Γκάμπριελ ήταν στη πόρτα της εξόδου από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, αφού δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τον πρώην προπονητή των Ρώσων, Φώτη Κατσικάρη, και κατά κάποιο τρόπο ήταν… έτοιμος για να φύγει. Απλά περίμενε να βρεθεί η κατάλληλη ομάδα, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Εμφανίστηκε, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός και με συνοπτικές διαδικασίες τον έκανε δικό του. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι και τα είδαμε και στο ΣΕΦ. Μάλιστα, με την συγκεκριμένη εμφάνιση ο Γκάμπριελ «κέρδισε» και αρκετούς πόντους ενόψει της συνέχειας, καθώς εδώ και καιρό υπήρχε προβληματισμός για το αν… αντέχει να φορέσει την φανέλα με το Τριφύλλι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags