Facebook Pixel Μυθική ατάκα από Παπανικολάου!
| 2017-02-01 16:18:00

Μυθική ατάκα από Παπανικολάου!

Μυθική ατάκα από Παπανικολάου!

Διαβάστε πώς σχολίασε ο Έλληνας άσος τα πολλά προβλήματα τραυματισμών του Ολυμπιακού και θα πέσετε κάτω από τα γέλια!

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το παιχνίδι με την Ούνικς και πέταξε μυθική ατάκα για τα προβλήματα τραυματισμών που έχει ο Ολυμπιακός, λέγοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να πάνε με ...ταξί στο αεροδρόμιο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν συνυπολογίσουμε και σκεφτούμε τα προβλήματα είπαμε μήπως ερχόμασταν με ταξί! Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάθε ομάδα περνάει δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα, να κοιτάς μπροστά και τι μπορείς να κάνεις στο παρκέ. Να μην κοιτάς τι σου φέρνει κακή ενέργεια και αρνητισμό. Πάμε να δείξουμε χαρακτήρα μέσα στο παρκέ. Ο καθένας θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει, μέχρι την τελευταία σταγόνα ενέργειας. Δεν υπάρχει περιθώριο να φυλάξεις ενέργεια, ούτε τίποτα. Είμαστε δέκα άτομα και πάμε να τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ. Κοιτάξτε, δεδομένων των συνθηκών, δεν κοιτάζουμε την άλλη ομάδα, αλλά τη δική μας. Το τι κάνουμε εμείς μέσα στο παρκέ και όχι τον αντίπαλο.

Αυτό κάνουμε πάντα, κοιτάζουμε πως θα παίξουμε εμείς σωστά και πως θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας, και όχι τι κάνουν οι αντίπαλοι. Έχουμε ένα καλό ως ομάδα, ξέρουμε πότε πρέπει να αντιδράσουμε, δεν παίζουμε με το “πρέπει”, κοιτάζουμε τη δουλειά μας και να την κάνουμε όσο πιο σωστά γίνεται. Μέσα από αυτό το κομμάτι της συγκέντρωσης και της ομαδικότητας βγαίνει η δουλειά στο παρκέ. Ναι, έχουμε χάσει από τις τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, αλλά τι να σχολιάσουμε; Μπορεί να είναι από τις τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, αλλά είμαστε στην Ευρωλίγκα, σε ένα πρωτάθλημα ίσο για όλους με πολύ ποιοτικές ομάδες. Δεν υπάρχουν σημαντικότερες νίκες και ήττες που πονάνε περισσότερο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags