Facebook Pixel Εξελίξεις με Λάσμε – «Ψήνεται» μεταγραφάρα!
| 2017-02-02 18:08:00

Εξελίξεις με Λάσμε – «Ψήνεται» μεταγραφάρα!

Εξελίξεις με Λάσμε – «Ψήνεται» μεταγραφάρα!

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SportDog σχετικά με την υπόθεση του Γκαμπονέζου άσου.
 

Ελεύθερος να επιστρέψει στα παρκέ είναι πλέον ο Στέφαν Λάσμε, καθώς η FIBA αποφάσισε να επανεξετάσει την απόφαση της Τουρκικής Ομοσπονδίας για τιμωρία ενός χρόνου, για χρήση απαγορευμένων ουσιών, κάτι που σημαίνει ότι πλέον μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στην Ευρώπη!

Ο δικηγόρος του παίκτη, Γιάννης Μαρακάκης, δήλωσε στον «Sport24 Radio 103,3»: «Ο Λάσμε πήρε το πράσινο φως για να παίξει στην Ευρώπη από σήμερα. Έχω αγανάκτηση για το πως αντιμετωπίστηκε στην Τουρκία, ο οποίος για τον μέσο φίλαθλο είναι ένας ήρωας. Του επιβλήθηκε ποινή ενός έτους πρωτοβάθμια, στηριζόμενη σε νομολογία που δεν υπάρχει. 

Κάναμε ότι μπορούσαμε για να αποδείξουμε ότι ήταν μία παράβαση και όχι δύο όπως υποστηρίχθηκε, ότι είχε άψογο μητρώο από τότε που ξεκίνησε μέχρι και τα 34 του χρόνια. Απευθυνθήκαμε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο (αθλητικό εφετείο), όπου αποδείχθηκαν ακόμα πιο εκτός πραγματικότητας οι άνθρωποι. Εξάντλησα ό,τι όπλα είχα για να παρέμβει η FIBA και πριν λίγο λάβαμε ανακοίνωσή της, η οποία άφησε ένα περιθώριο να εξετάσει την υπόθεση όταν λάβει όλα τα στοιχεία, τα οποία δεν έχουμε πάρει ούτε εμείς στα χέρια μας, αφού ήταν στα Τούρκικα"

Πρόκειται φυσικά για μία ακόμα επιβεβαίωση του SportDog, καθώς στις 24 Ιανουαρίου σας γράψαμε για το πότε και πώς θα επιστρέψει ο Λάσμε στη δράση. Αυτό που μένει τώρα να μάθουμε, είναι ποια ομάδα θα αποφασίσει να κάνει το… μπαμ με την απόκτησή του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags