Facebook Pixel Νέα "επίθεση" σε Βασιλακόπουλο: «Να ζητήσεις συγνώμη και να παραδεχθείς ότι είσαι ένας τεράστιος θεσμικός βλάκας»!
| 2017-02-02 18:28:00

Νέα "επίθεση" σε Βασιλακόπουλο: «Να ζητήσεις συγνώμη και να παραδεχθείς ότι είσαι ένας τεράστιος θεσμικός βλάκας»!

Νέα "επίθεση" σε Βασιλακόπουλο: «Να ζητήσεις συγνώμη και να παραδεχθείς ότι είσαι ένας τεράστιος θεσμικός βλάκας»!

Οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην Ξάνθη και όχι μόνο...

Με αφορμή τα λεγόμενά του προέδρου της ΕΟΚ για τη μουσουλμανική μειονότητα, η πολιτική παράταξη του Δήμου Ξάνθης «Κοινωνία Δημοτών» εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον του.

Με τίτλο λοιπόν «το να είσαι βλάκας είναι δικό σου θέμα, το να είσαι θεσμικός βλάκας είναι θέμα όλων μας», η παράταξη της οποίας ηγείται ο Θανάσης Ξυνίδης σχολιάζει με δηκτικό τρόπο τους ισχυρισμούς Βασιλακόπουλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ακούσαμε και ξανακούσαμε τη περίφημη δήλωση του κορυφαίου παράγοντα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βασιλακόπουλου.

Μήπως κάναμε λάθος, μήπως δεν καταλάβαμε καλά, μήπως απομονώθηκαν κάποιες λέξεις του.

Καμία αμφιβολία. Ο άνθρωπος το είπε και το εννοούσε. Χρόνια τώρα έχουμε συνηθίσει τους ανεγκέφαλους της κεντρικής διοίκησης να προσεγγίζουν τους Θρακιώτες, χριστιανούς και μουσουλμάνους, με τη λογική των αφρικανικών φυλών.

Έχουμε συνηθίσει τη βλακώδη ανεπάρκειά τους, την άγνοιά τους…

Όταν όμως τη βλακεία και την απρέπεια την εκστομίζει ένας κορυφαίος θεσμικός παράγοντας όχι του ελληνικού μπάσκετ αλλά του πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου, τότε πρέπει να λάβει μία απρεπέστατη αλλά όχι βλακώδη απάντηση.

Λοιπόν Βασιλακόπουλε, οι τοπικές κοινωνίες κινδυνεύουν από τους στρατούς των έξαλλων “φιλάθλων” που όλοι σας συντηρείτε δεκαετίες τώρα στα μαζικά αθλήματα. Όχι από θρησκευτικές προτιμήσεις, όχι από κοινωνικές πεποιθήσεις.

Στη Ξάνθη, δεκαετίες τώρα, στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, στο βόλεϊ και το χάντμπολ, σε όλα τα αθλήματα, εμείς οι ξανθιώτες μετατρέπουμε, με τις οικογένειές μας, κάθε αγώνα σε γιορτή και χαρά, φίλαθλοι με τη κυριολεξία του όρου, όλων των θρησκειών.

Το ελάχιστο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις συγγνώμη από όλους μας και να παραδεχθείς ότι είσαι ένας τεράστιος θεσμικός βλάκας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags