Facebook Pixel Ατάκα που θα συζητηθεί από Πρίφτη: «Πείτε με γραφικό, αλλά…»
| 2017-02-19 00:45:00

Ατάκα που θα συζητηθεί από Πρίφτη: «Πείτε με γραφικό, αλλά…»

Ατάκα που θα συζητηθεί από Πρίφτη: «Πείτε με γραφικό, αλλά…»

Διαβάστε γιατί διαμαρτύρεται ο κόουτς του Άρη, μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε μία διαιτητική απόφαση στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε λόγο για «πόλεμο» αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα.

 

Ο κόουτς του Άρη ανέφερε αρχικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά. Εκαναν μεγάλη προσπάθεια. Εδωσαν μεγάλη μάχη ειδικά στην άμυνα. Ήμασταν κακοί στην επίθεση. Δεν είχαμε το μακρινό σουτ με εξαίρεση το τέλος. Είχαμε την ευκαιρία μας.

 

Στο 58-54, θα πω για μια φάση. Ας με πούνε γραφικό, αλλά θα μιλήσω. Εκεί πήρε το ριμπάουντ ο Κάμινγκς, θα μπορούσε να είναι φάουλ με δύο βολές, να γίνει το 58-56. Μετά δεχτήκαμε τρίποντο. Ηταν πολύ καθοριστικό σημείο. Κάποιες φάσεις παίζουν ρόλο. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Στρασμπούρ σε 3 μέρες. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους.

 

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Απέναντι σε υψηλού επιπέδου άμυνες έχουμε πρόβλημα. Χωρίς μακρινό σουτ έχουμε πρόβλημα. Αν δεν βάλουμε τρίποντα δεν μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ. Πρέπει να βελτιωθούμε όσο μπορούμε στη συνέχεια.Το ότι δεν ήμασταν αποτελεμσατικοί στην επίθεση ήταν άλλο στοιχείο. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Η ομάδα έδωσε μάχη αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός σε τιμωρεί άμεσα όταν έχεις μικρές ολιγωρίες».

 

Για την ατμόσφαιρα που επικράτησε, ανέφερε: «Είναι ανασταλτικά και για τους δύο. Εν μέσω πολέμου πρέπει να παίξεις μπάσκετ. Είναι γνωστά και δεδομένα. Τι να κάνουμε όμως;»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags